abc trader's comment on MERIDIAN. All Comments

abc trader
1 Like · Reply
ini kaunter boleh pegi rm1.. sabar tu duit
Faizal Pejal
jauh nya... kaunter rugi ni
1 Like · 7 months · translate
abc trader
dataprp xuntung pun.. bleh je g singgit
Like · 7 months · translate
Faizal Pejal
jgn mcm tu.. x baik goreng2
Like · 7 months · translate
Sean Ong
ini counter dulu Medainc masa 3 tahun dulu I dah beli RM0.50 sangat banyak simpan anggap boleh pi RM1, lepas tu tukar boss Datuk Yap jadi Meridian, mana tahu turun sampai RM0.05 sahaja lepas tu, masa tu tiap tiap hari margin call, tiap tiap hari cari duit, pinjam duit untuk settle payment... mana tahu MCO pula boleh naik balik RM0.30 ~ 0.40, God bless... sekarang boleh pi RM1, betul kah, I dah tunggu sampai tak berani nak fikir lagi o. Tapi tetap tunggu la, dah 4 tahun tunggu, boleh tunggu lagi.
Show more
1 Like · 7 months · translate
abc trader
tunggu qr.. klo cun..ade peluang
Like · 7 months · translate
Faizal Hilmy
bru nampak hijau sikit..
Like · 6 months · translate
abc trader
qr hijau.. get ready
Like · 6 months · translate
Faizal Pejal
slow lagi...
Like · 6 months · translate
abc trader
slow lgi ke..
Like · 6 months · translate
Faizal Pejal
laju tuan.. nice
Like · 6 months · translate
Faizal Pejal
tinggal jarum nmpk...
1 Like · 6 months · translate
Umar Al Jahsyi
kamon ,kasi naik
Like · 6 months · translate