Mohamad Fadzli's comment on OPENSYS. All Comments

Mohamad Fadzli
1 Like · Reply
fly tomorrow
Steve
Why fly? Lol
Like · 3 months · translate
Shimi Al-Peraki
Dataprp yg untung takde pun boleh naik sampai Rm2. Opensys yg tiap quarter untung tanpa loss, kenapa tak boleh dpt RM2 juge? Long term target
2 Like · 3 months · translate
Faizal Pejal
dataprp bnyk investor
Like · 3 months · translate
Sallehudin Noraladin
Haha tu bkn investor... tu jerung... rasa2 kalo tgk history dataprep ni dia akan drop sikit2 ker terus junam...
Like · 3 months · translate
Thex Derz
Yes tomorrow fly, read this everyday
Like · 3 months · translate
Farafazieda Zainal
I dont want opensys to fly tomorrow..i want it to fly like yesterday..n the day before yesterday..n the day before that also..
Like · 3 months · translate
Farafazieda Zainal
Ok korang..aku dh keluar..mesti ringan pasni flying without wings..have fun
Like · 3 months · translate
Faizal Pejal
kuar da ye.. masuk apa pula kak...
Like · 3 months · translate
Farafazieda Zainal
Xnk ckp la.nnti aku bgtau ,kau plk join masuk..nanti berat plk kaunter aku .. haha sembang
Like · 3 months · translate
Faizal Pejal
terbaik kak....semoga sentiasa untung
Like · 3 months · translate
Orang Baru
ala kak, kenapa keluarr... xde seri lah Opensys pasni....saya pun keluar lah camni.. haha.. :)
Like · 3 months · translate
Farafazieda Zainal
Jom ramaii2..! ( sambil tangan di udara)
Like · 3 months · translate
Shimi Al-Peraki
Ala pasni takde geng lepak sini la hahaha saya masih hold je
Like · 3 months · translate
Farafazieda Zainal
Aku perati dr jauh jela korang berjaya..sama2 kaya..ok nk g tgk “badak” aku jap
Like · 3 months · translate
Thex Derz
Please jgn give up lg kak
1 Like · 3 months · translate
Faizal Pejal
wow.. badak.. nk follow
1 Like · 3 months · translate
Bayerm Blanko
kesejukkan la kt puncak ini mcm...dont let me alone.
2 Like · 3 months · translate
Farafazieda Zainal
okla kawan2 kami dah dpt cover loss CL kt sini hari tu...in badak we trust..see yaa. semoga sama2 kaya ..hanya waktu menentukan...
Like · 3 months · translate