JeN JeNTreyu's comment on MACPIE-WB. All Comments

JeN JeNTreyu
2 Like · Reply
i think better keep hold anak rather than convert...takes 2 weeks to convert, by the time maybe mother drop again
hosni abu bakar
betul juga [email protected] Jentreyu operator pun tahan gearing anak mcm x nak turun padahal harga mak dah tinggi dari harga xcercise
Like · 2 months · translate
Ahir Hashim
just nk tau..mcmne nk convert ke mother yerk, boleh ker...
Like · 2 months · translate
Mohd Anuar
boleh hubungi registra Mr Kou di Shareworks
Like · 2 months · translate
Ichsu Tanamy
better pegang dl , sebab
1. anak baru lagi
2. mcm ada isi yang tersirat macpie
3. macpie beli company esukan.gg
4. tgok vol sell harini dh kurang , tgok next weeks.
Show more
Like · 2 months · translate
JeN JeNTreyu
macpie anak baru lagi....push dump normal...tapi akan slowly naik.
Like · 2 months · translate
JeN JeNTreyu
macpie anak baru lagi....push dump normal...tapi akan slowly naik.
Like · 2 months · translate
Suhaimi Sulaiman
Only convert if mother stable beyond 30 sen la...otherwise tak worth converting
1 Like · 2 months · translate
Ezwany Osman
Kalau convert tu contoh skarang 0.055, mcmmana kira ya?
Like · 2 months · translate
Ben Teoh
add 0.16 to convert
Like · 2 months · translate
Suhaimi Sulaiman
Kalau nk convert tak perlu tgk harga warrant. Tengok exercise price je...bayar 16sen per saham...1 warrant utk 1 saham
1 Like · 2 months · translate
Ahir Hashim
selepas tu mcmne nak apply ,ada link ke untuk convert..ke mcmne...
Like · 2 months · translate
Suhaimi Sulaiman
Mintak conversion form dari remisier...tak pun boleh mintak dari registrar Macpie...nama dia Sharework
1 Like · 2 months · translate
Aaron Hooi
wala, big kaki masuk @ 0.06, sad no more cheap ticket below 0.04
1 Like · 2 months · translate