Aida Sani's comment on SERBADK. All Comments

Aida Sani
3 Like · Reply
korang x terfikir ke mgkin management serbadk saja lambatkan settle kes supaya dpt angkut share harga rendah..
jangan tertipu dengan keadaan...
Andy Choo
Mungkin juga management dh buntu mcmna nk coverup.
2 Like · 1 month · translate
James Chuo
ya2 btol2, ada BATU di sebalik udang.
Like · 1 month · translate
Gumball
kalau ada udang takpe.....jgn ada lubang mendalam lagi....habis duit saya nanti
1 Like · 1 month · translate
Jack Zoom
angkut byk mana mahu angkut..tapi hrga mau lgi jatuh..jgn tersangkutt
Like · 1 month · translate
Aida Sani
tgk esok mcm mana
Like · 1 month · translate
KY Tneu
Hi, What u mean?
Like · 1 month · translate
Peter Mueller
Ada bawang di sebalik udang.
Like · 1 month · translate
炒股平民
Mau untung. Kalau bukan sekarang. Bila lagi? Haha
Like · 1 month · translate
Rob Tee
Ada wang Tak payah risau buang a wang saje lah..
1 Like · 1 month · translate
Rob Tee
Ah wang pandai juga...karim pun pandai...wayang...
3 Like · 1 month · translate
The Financier
awang dah cabut lol.
2 Like · 1 month · translate
Anthony 27
Awang cabut lol.. Tmr crash again....
1 Like · 1 month · translate
#Bom Pipi
Awang dah run..hahahha
Like · 1 month · translate
Swift Foongz
Awang cabut tapi akan masuk aimflex. Go aimflex go!
Like · 1 month · translate
Aida Sani
awang jual 8 juta dr 74 juta share nya... apa isunya
Like · 1 month · translate
Derrick Kang
when boss no sell, all say very good will limit up..... when boss sell, dont worry he is human he need money only...... when epf sell, small smount only dont worry.... Orang pun kamu, hantu pun kamu, keep comforting self with hope analysis HAHAHA!
Show more
1 Like · 1 month · translate