Ahmad Bakhtiar's comment on KAB. All Comments

Ahmad Bakhtiar
1 Like · Reply
berita vavi dah masuk
KhairulAdlan MohdAnuar
PP = 62 sen... Embah dia
1 Like · 1 year · translate
pali cd
PP 62c n dump at 80c lorr
Like · 1 year · translate
Muhammad Khairul
Naik ni. Operator goreng dlu nak promote pp dekat investor
Like · 1 year · translate
muhammad fayyadh mohammad noor
xrasa akan digoreng dlu. esok bkak je dh gap down. anak kab plk tersembam smpi 6.5 sen. ready to cl esok
1 Like · 1 year · translate
MUHAMMAD FAIZ ROZAIM
boleh tolong explain apa itu private placement?
Like · 1 year · translate
Ahmad Bakhtiar
pp ni cara compny amik duit dari manipulasi saham diorg sendiri...biasanye bilis yg jd mangsa
Like · 1 year · translate
Mursali Lapai
Ahmad Bakhtiar bagi la fakta PP yang betul. Mesti selalu terciduk kat PP panny stock nie
1 Like · 1 year · translate
TRADE FOR a LIVING
bakhtiar dapat ilmu dari sifu mastererr.to die bagi dalil tentang PP macam to hahaha.
1 Like · 1 year · translate
Ahmad Bakhtiar
xkanlah aku nk terang satu satu...pastu hang sokong compny pp ka
Like · 1 year · translate
TRADE FOR a LIVING
hari ni taknak drop keluar news PP apasal.macam nak lompat lagi tinggi je nanti.apa cerita ni hahaha.
1 Like · 1 year · translate
Ahmad Bakhtiar
kapitalis beli murah bilis beli mahal...mainan jerung
1 Like · 1 year · translate
TRADE FOR a LIVING
kena main dekat jerung kita ni.sakit hahaha.
Like · 1 year · translate
Fawwaz Ramli
Kalau tengok dekat chart TV bankerchip beratur beli past 3 days ni
Like · 1 year · translate
TRADE FOR a LIVING
to la pasal bro....satu minggu jerung sapu kaw2..susah nak cakap jerung lari.hahaha.nanti nak melompat lagi tinggi ni.
Like · 1 year · translate
Muhammad Khairul
Tak semestinya pp tak bagus. Kalau tengok pp kab untuk fund future project ngan debt repayment. Bagus tu untuk future value company especially bayar hutang tu. Lain la kalau kaunter fintech and the geng yg buat pp kita chow ler. Set la strategi trade. Sampai cutloss point then cutloss. Simple
Show more
Like · 1 year · translate
Alias Hassan
PP short term tak bagus kepada retailer sbb ambik duit pelabur. long term okey la utk prospect biz....
Like · 1 year · translate
TRADE FOR a LIVING
harap meroket la ya hahaha.
Like · 1 year · translate
Fawwaz Ramli
Diorang tukar2 tangan je ni hahaha
Like · 1 year · translate
TRADE FOR a LIVING
tak pasti bro.....i tengok ada orang yg menjual.ada yg collect.mcm tukar jerung.jerung lama jual dekat jerung baru.
1 Like · 1 year · translate
TRADE FOR a LIVING
mcm ada sesuatu je......hahaha.
Like · 1 year · translate
Fawwaz Ramli
Somehow 90 punya block habis macam tu je
Like · 1 year · translate
TRADE FOR a LIVING
retrace dulu la....we wait drop back.
Like · 1 year · translate
TRADE FOR a LIVING
mcm ada engine turbo baru masuk.
Like · 1 year · translate
Fawwaz Ramli
Then, we ask alex to push la haha
Like · 1 year · translate
MUHAMMAD FAIZ ROZAIM
sold at 90 sen duluu
Like · 1 year · translate
TRADE FOR a LIVING
tukar jerung je ni....
Like · 1 year · translate