Marleni Tanjung's comment on KAB-WA. All Comments

Marleni Tanjung
10 Like · Reply
anak ke emak yang derhaka? haha... emak lari tinggalkan anak
TRADE FOR a LIVING
hahahaha......akhirnya Razif bersatu dan berjaya menjadi warganegara SCIB.taniah bro..
Like · 2 weeks · translate
Mohd Alif Jahidi
teruknya Volumn KSLE dia macam esok 1 Syawal...
Like · 2 weeks · translate
tan nelson
Sbb melak nih
Like · 2 weeks · translate
TRADE FOR a LIVING
pestech nak fly ke hahaha.
Like · 2 weeks · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Macam pundek hari ni semua drop gila2..frust la dgn Bursa
1 Like · 2 weeks · translate
tan nelson
Kenyang fpgroup kekrekekekek
Like · 2 weeks · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Dalam minggu ni kalau govt tak tarik balik stamp duty tax mmg lagi jahanam la..lepas budget sampai sekarang terkulai..mungkin dah sampai masa kena angkat kaki dulu..
1 Like · 2 weeks · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Takkan sampai nak turun 1000 baru govt nak fikir..mmg pundek la
Like · 2 weeks · translate
Mohd Alif Jahidi
DNEX sebenarnya 23sep dah naik dan buat patern baru..
Like · 2 weeks · translate
Mohd Razif Mohd Shah
@Alif..esok DNEX blh pi sampai brp?
Like · 2 weeks · translate
Mohd Alif Jahidi
trend is your friend until it bend..
Like · 2 weeks · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Bend it like Beckham la nampaknya..
Like · 2 weeks · translate
azam rashid
kab wrt ni…jgn harap ini tahun mau naik….
Like · 2 weeks · translate
Mohd Alif Jahidi
sudah naik....
Like · 1 week · translate
Pejuang Covid
Kemon la kab kan hahahaha
Like · 1 week · translate
Mohd Razif Mohd Shah
otai2 dalam ni semua dah pencen ke?huhu
Like · 1 week · translate
tan nelson
Ari ni bz skit. Kebas fpg lol
Like · 1 week · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Bila la nak naik Bursa ni oiii??dapat menteri pun semua dungu,orang semua dah lari
Like · 1 week · translate
Mohd Alif Jahidi
@Razif bursa tu dah side way 2000 ribu hari...Vietnam ,Philipina, Indonesia dah berpuluh kali break all time high redha je lah...huhuhu
Like · 1 week · translate
Mohd Razif Mohd Shah
@Alif..kena tukar setting MA2000 plak lps..patut selalu terciduk..letih la bro turun x naik2
Like · 1 week · translate
Mohd Alif Jahidi
tapi kita masih berbangga dgn bursa sektor technology terapung di udara agak2 next kaunter mana yang TP 4.000
Like · 1 week · translate
tan nelson
Mai kaji jhm plak gais kekeekke
Like · 1 week · translate
tan nelson
Sapu gtr 1.88, tgk sok ader rezeki x keekekek
Like · 1 week · translate
Mohd Razif Mohd Shah
@tan..pegang DNEX je..cepat atau lambat je confirm naik
Like · 1 week · translate
tan nelson
Dnex byk yg pegang dah. Nnt tp jatuh balik, semua x tahan lama kekeekk
Like · 1 week · translate
Mohd Alif Jahidi
Anwar Ibrahim nak tarik MOU sebab kerajaan lulus 100juta untuk Najib
Like · 1 week · translate
TRADE FOR a LIVING
TAN kuat sapu stock sekarang hahaha.
Like · 1 week · translate
Marleni Tanjung
@Alif...lulus ke? hareey tolll la...rakyat nk survive mintak 10k pon x lulus.
Like · 1 week · translate
TRADE FOR a LIVING
Razif sapu dnex.....dnex banyak orang sell sikit2...entah nanti mahu naik or drop.
Like · 1 week · translate
Mohd Razif Mohd Shah
@Alif..actually Najib apply tahun 2018 tanah 1.8 hektar dkt PJ as former PM punya kuota n benda tak lulus pun lg..kena twist ckp Najib mintak 100 juta..PRN melaka kan minggu ni..PH dgn PN tag team nak bantai BN..lantak pi depa la yg penting Bursa kena naik..hahaha
Show more
Like · 1 week · translate
tan nelson
Tfal lama x jumpa keekek
Like · 1 week · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Hari ni boleh beli..next week Bursa naik balik lps PRN melaka
Like · 1 week · translate
TRADE FOR a LIVING
ada je Tan...hahaha.
Like · 1 week · translate
TRADE FOR a LIVING
bomoh Razif buat ramalan kekeke.
Like · 1 week · translate
Mohd Alif Jahidi
BN menang hari Isnin klse naik 3%
Like · 1 week · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Teman dah telek dah aritu..lps PRN bursa terbang melayang balik
Like · 1 week · translate
TRADE FOR a LIVING
ye dok Razif kekeke....
Like · 1 week · translate
TRADE FOR a LIVING
deme ni....ye ye jer...harap Isnin ni naik la ya.
Like · 1 week · translate
TRADE FOR a LIVING
hari ni banyak kaunter drop..aiyo....apa ni.
Like · 6 days · translate
tan nelson
Maner drop, naik je i nampak kekekeek
Like · 6 days · translate
Mohd Alif Jahidi
PRN Sarawak...
Like · 6 days · translate
TRADE FOR a LIVING
apa yang naik Tan....kekeke....
Like · 6 days · translate
tan nelson
Tech kekeekekek
Like · 6 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
dnex ke Tan?hahaha
Like · 6 days · translate
Mohd Alif Jahidi
bursa la....
Like · 6 days · translate
tan nelson
Woissss... Kebelakangan, ini, bursa ganjil sgt. Rasanya akan turun <1500
Like · 5 days · translate
TRADE FOR a LIVING
bursa 1505 soon.....
Like · 5 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
lari laju2 semua..support KLCI dah pecah..hahaha
Like · 2 days · translate
tan nelson
Mcm zaman covid dah.. Kutip kutip
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
last support bursa 1505....sebelum melantun naik kekeke..
Like · 2 days · translate
tan nelson
U all rasa ape penyebab kejatuhan mendadak tanpa suppot ini?
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
biasa la to....bulan QR...
Like · 2 days · translate
tan nelson
Dtg musim ini.... Kekekekee
Like · 2 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
TFAL..xde catalyst nak push bursa possible touch 1500 lps tu sideway je..lps tu kaunter penny n superpenny lagi junam
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
entah la bro....tak boleh nak meramal saham ni.semua to cuma tuhan saja yg tahu..kalau saham to nak naik..die naik je...
Like · 2 days · translate
Mohd Alif Jahidi
Hari ni ada saham baru shariah...huhu
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
lihat bulan depan bursa naik atau tidak. biasa bulan keluar QR ni die drop dulu.sideway 1 o 2 bulan baru rebound semula....
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
pilih kaunter QR yang cun...
Like · 2 days · translate
Mohd Alif Jahidi
bursa macam dilanggar todak....
Like · 2 days · translate
Mohd Alif Jahidi
put warrants HSI byk yg melonjak...haha
Like · 2 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Kaunter QR cun pun kena belasah..naK beli based on FA or TA pun tak menjadi..lari dulu la simpan bullet..tak jumpa jln pulang nanti
Like · 2 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
@Aliff..HSI naik mcm time covid haritu..sebelum KLCI pandalela
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
time bursa mcm ni,hanya boleh beli masa oversold je.
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
aku rasa bursa akan rebound bulan depan..
Like · 2 days · translate
Mohd Alif Jahidi
tukar jelah PM ke9 tu mata kuyu je
Like · 2 days · translate
tan nelson
Byk oversold skrg beb kekeke
1 Like · 2 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Dnex QR untung kaw2 pun kecundang
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
operator follow market panic sell...tengok bulan depan mesti naik semula.
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
mcm tak biasa pulak Razif hahaha.
Like · 2 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Ye..belum ada penampakkan signal nak entry lg..kalau naik pun sekejap je sbb nak trap orang..hahaha
Like · 2 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
@TFAL..kita lepak tepi dulu,layan baca komen orang maki hamun..hahaha
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
tunggu oversold dulu baru masuk...
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
US indeks futures drop kaw hari ni.habis semua indeks Asians follow drop.
Like · 2 days · translate
tan nelson
Tfal dh byk oversold tuh
Like · 2 days · translate
Mohd Alif Jahidi
mula ada news buruk lepas tu mesti ade news baik .....skrip berita dah print awal2
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
you beli apa tan?
Like · 2 days · translate
tan nelson
I beli mi 3.250 lol ekeekek dan fgp
1 Like · 2 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
@Aliff..Jangan sampai tragedi 03/2020 berulang..lingkup semua..masa tu naik kuat sbb ada stimulus package..kali ni kerajaan hutang pun dah lebih 1 billion..
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
MI dah oversold...FPGROUP nampak gaya akan drop lagi..
Like · 2 days · translate
Mohd Alif Jahidi
@Razif Tenang je ubat covid19 Molnupiravir,Paxlovid.....di china pon dah ade ubat dari Kintor Pharmaceutical
Like · 2 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
@tan..mi candle merah panjang solid la..normally akan turun lagi bukan terus rebound..tunggu candle merah pendek for few days n bg sideway dulu baru masuk
Like · 2 days · translate
Mohd Alif Jahidi
@razif hutang bukan 1billion tapi 1trilion...
Like · 2 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
huhu..betul2..byk sgt nombor kosong dkt blkg
Like · 2 days · translate
tan nelson
Btoi gak penjelasan u.. Klau jatuh, cl.. Kekekke skrg xleh ave down, cuma cl
Like · 2 days · translate
tan nelson
Klau x cl, nnt terperangkap kekkekek
Like · 2 days · translate
tan nelson
Pfizer ckp within 100days dpt keluarkan vaksin omnicron ini kekekekeke, dlm 2mggu akan dpt kajian menyeluruh katanya
Like · 17 hours · translate
Mohd Alif Jahidi
lagi 365hari NPRA akan review akhir 2030 akan lengkap boster dose Omnicron plus ultra phone 10g
Like · 17 hours · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Lama lagi tu..esok mari kita tgk tragedi 03/2020 berulang tak..bullet dah standby byk ni..
Like · 14 hours · translate
Mohd Alif Jahidi
biasa lah emosi masing2.....apa yg dibaca,didengar,dilihat masuk kedalam hati,fikiran lepastu kaki,tangan bergerak lepastu penat....
Like · 13 hours · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Geng semua ada kaunter2 yg best ke nak balun..agak2 sektor apa yg best
Like · 13 hours · translate
TRADE FOR a LIVING
banyak bullet Razif hahaha.hbs semua tempat cut lose ke?
Like · 12 hours · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Breakeven..Ada loss n profit..tipu la kalau takde loss langsung..yg penting bullet standby nak balun lps ni..hahaha
Like · 10 hours · translate
Mohd Alif Jahidi
Masa untuk china restock barang2 mentah...murah2...mahu CNY maa...
Like · 10 hours · translate
tan nelson
Gtr best, dh sampai mac 2020 kekekeek
Like · 9 hours · translate
tan nelson
Scomnet pun ok
Like · 9 hours · translate
tan nelson
Berita kata hospital di afrika x tenat, mcm biasa sj. Kesan omnicron x teruk kot. Cuma cepat merebak kekekrkr
1 Like · 6 hours · translate
TRADE FOR a LIVING
esok semua kaunter fly semula kekeke.
Like · 6 hours · translate
Mohd Alif Jahidi
sejuk wei dkt Manchester...salji bertimbun..kekurangan bahan api pulak untuk panaskan rumah
Like · 6 hours · translate
Mohd Razif Mohd Shah
@tan..varian ni baru detect je mmg la hospital tak full..spread cepat gila,european country semua dah masuk..things getting worse
Like · 6 hours · translate
tan nelson
Sebenarnya, afrika ni dah ader variant. Tapi kematian tak byk.
Like · 6 hours · translate