Marleni Tanjung's comment on KAB-WA. All Comments

Marleni Tanjung
9 Like · Reply
anak ke emak yang derhaka? haha... emak lari tinggalkan anak
CHI LONG QUA
Rohas ni silent killer, vol dia bukan hari2 masuk, dia sekali pump marubozu lol.
Like · 4 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
CLQ..Triple H dah menggeliat tu
Like · 4 days · translate
CHI LONG QUA
hahaha, tunggu je tu,jerung dh bertapak dah,haha
Like · 4 days · translate
TRADE FOR a LIVING
tengok dalam Rohas to jerung menjual......
Like · 4 days · translate
TRADE FOR a LIVING
nanti jerung to tarik harga turun lagi..
Like · 4 days · translate
CHI LONG QUA
ada dalam rohas ka TFAL?
Like · 4 days · translate
TRADE FOR a LIVING
aku tak beli Rohas.......
Like · 4 days · translate
CHI LONG QUA
scbuild dah cabut blum?
Like · 4 days · translate
TRADE FOR a LIVING
belum lagi.tunggu operator to libas naik baru jual.....kalau kau tak cukup semangat jangan main dengan SCBUILD.
Like · 4 days · translate
tan nelson
Kene jumpa psiakatrik kekeekeke
Like · 4 days · translate
TRADE FOR a LIVING
hahaha.....
Like · 4 days · translate
CHI LONG QUA
emosi ko kental Bro TFAL, memang otai,hahaha
Like · 4 days · translate
TRADE FOR a LIVING
esok try tengok die libas naik tak kekeke.
Like · 4 days · translate
CHI LONG QUA
scbuild dah tutup gap tu, boleh dah tu, jangan sindiket buat tahi sudah.
Like · 4 days · translate
TRADE FOR a LIVING
scbuilg aku 0.115. senyum lagi kekeke ...tunggu masa untuk libas naik.....
Like · 4 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Cun scbuild..candle dgn volume cun lps tu dah touch mid BB..petang ni aku teman masuk
Like · 4 days · translate
tan nelson
Scbuild mcm roller koster, bleh ker
Like · 4 days · translate
CHI LONG QUA
market cap 107m,hati2 guys.
Like · 4 days · translate
TRADE FOR a LIVING
aku pun tak tahu.....boleh main roller Koster atau tak ...jerung kena trap harga atas...die mesti libas naik semula.
Like · 4 days · translate
TRADE FOR a LIVING
TAN you ada masuk BRAHIM tak?.sekarang sudah 0.50 hahaha
Like · 4 days · translate
tan nelson
I takut konter mcm ni.. Dh x main dh
Like · 4 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
bismillah..masuk supermax 2.18..hahaha
Like · 4 days · translate
CHI LONG QUA
TFAL power main kaunter goreng
Like · 4 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Salah goreng rentung bro .. hahaha
Like · 4 days · translate
TRADE FOR a LIVING
sy masuk 0.195 Brahim.....
Like · 4 days · translate
CHI LONG QUA
kaya broo, kalau aku main kaunter goreng,kayappp jadinya,hahhaha
Like · 4 days · translate
tan nelson
Jd satay nanti kekekeke
Like · 4 days · translate
TRADE FOR a LIVING
sudah tinggi jangan masuk....nanti kena libas terjun..kekeke
Like · 4 days · translate
tan nelson
Kaya tfal, huehuehue pn17
Like · 3 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
TFAL..next time ada kaunter goreng padu share la sini..jgn makan seorang..hahaha
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
xyah main goreng la, beli kaunter yg sihat kenaikan dy, ade pattern,ikut rules,TFAL level legend,hahaha
Like · 3 days · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Siapa ada follow supermax td?esok naik tu
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
mkland naik lg esok, kasi usha,haha
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
sarung tangan permintaan dah kurang Razif.aku rasa supermax nak terjun tiruk lagi to...hati2 bro
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
mkland aku try tilik jap.
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
pn17 okay je TAN.janji taknikal cun.MKLAND to jerung menjual hari ni....
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
bukan jerung, sindiket buy call, bia hantu keluar. hehehe
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
Jerung "sebenar" mkland steady je lg, hahaha
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
entah la bro hantu atau jerung yang jual hari ni.28/9/2021 ada belian.hahaha
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
aku dh lame dlm tu, aku dh masak perangai jerung2 mkland, position dh 2 bulan, target position 3 bulan, harini ade grup WC buat buycall, bia dorg main,tadahal
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
kab ada gaya nak pecah resistance......
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
kab-wa bila nak ikut mcm eita-wa ?
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
entah la.lepas habis P.P listing kod.
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
jgn sideway panjang sudah la mak ni,haha
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
P.P habis listing sebelum hujung tahun ni.
Like · 3 days · translate
tan nelson
Pagi gaisssss
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
pagi TAN ..........
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
moaning Tan,kasi tiup ekovest.
Like · 3 days · translate
Marleni Tanjung
sape ade dalam GUH?
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
tak ada puan marleni, ade dalam ke?
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
GUH to akan drop dulu.sebab baru lepas resistance....teknikal cun...lepas drop baru pull back naik atas.nak beli dekat support
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
support dia berapa tu bro TfAL?
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
ko beli area 0.52/0.49
Like · 3 days · translate
Marleni Tanjung
Belum masuk lagi...tpi correction macam sikit je tu.rasenye dah touch retr fibo dan akan naik semula.
Like · 3 days · translate
Marleni Tanjung
[email protected] 0.545...sekarang ade kat w4...dan lawnya f4 x boleh lebih dari w1.let see how
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
ikut atas marleni kalau nak beli. dari bentuk candle merah to pertanda esok akan drop lagi.
Like · 3 days · translate
tan nelson
Ni kaji btoi2..... Kekeke
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
xsemestinye TFAL, esok boleh jd naik,boleh turun, ape2 tunggu esok je marleni, ke dh ade dalam?
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
ngeri to bentuk candle mcm to........kalau rasa nak try masuk boleh je
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
aa, ngeri,tp xsemestinya turun,berkemungkinan esok naik, xsemua kaunter same perangai. Janji tau kat mne nak cabut, semua trading ada risk.
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
dari pengalaman aku....saham ni memang mcm to C L Q.lepas je resistance mesti harga drop dulu.jarang yang terus naik....
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
kalau sy,nak masuk guh, tunggu esok,ehehe @marleni
Like · 3 days · translate
Marleni Tanjung
CLQ sye belom masuk lagi.... masih dalam pemantauan
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
try tengok ULICORP... kalau nak beli.....cun.tak lama nak naik lg tinggi
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
@TFAL, aa bagus ade byk pandangan, bincang same2, sbb tgk history dy, ade candle mcm ni dy naik esoknye, ade candle turun. Tunggu comfirmation esok,dy nk test support mane
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
kalau case candle mcm GUH ni badan besar,bawah pulak ada ekor kecil...to tanda akan drop..akan drop dalam mana aku pun tak tahu..kalau tak percaya boleh perhatikan dalam masa seminggu.kalau aku tak silap la.
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
xde yg betul xde yg salah, mungkin bro betul, mungkin aku silap, that's why tunggu esok. Dua2 possibilities tetap ada.
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
to dari pengalaman aku dulu masa newbie...dulu aku pikir asal naik,Breakout je harga akan naik lg.rupa banyak trap....rugi puluh2 ribu boh.nak main saham kena faham bentuk candle dengan indikator...
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
nak main saham kene power emosi dulu, indicator no 2,hahahaha
1 Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
emosi no 2.kau kita tak faham fungsi macam mana nak pakai indikator dengan tepat.emosi pun boleh goyang boh.lagi2 ko beli puluh2 or ratus ribu 1 kaunter...nanti dah jadi teknik harapan la pulak jawabnya kekeke.setakat 1 or 2 ribu boleh la nak pakai emosi no1
Show more
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
@Marleni GUH tu support dia saya nampak 0.545 RBS. Esok mungkin akan test lg sekali. kalau ade rejection boleh masuk,kalau bocor, tunggu lg bawah test support lain.
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
sekarang sangkut kaunter mane bro TFAL,hehehe
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
SCbuild all in?
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
emosi penting, sbb ko terlalu taksub sgt dgn indicator pun emosi bohh,hahahaha
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
hahaha ......SCBUILD ni nanti die libas naik atas....
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
bukan taksub la....ko ni Trader or investor
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
investor je pakai emosi no 1.duk peram bertahun tahun.
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
tgk ekovest, ko predict akan ada profit taking,dan sideway,amacam? xleh pakai prediction ko, wakakaka
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
ikut ko la C L Q.nak beli pakai emosi....aku bg nasihat je ...apa2 pun terpulang duit masing2.untung rugi sendiri2
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
ok bro, sorry teremosi,hahaha
Like · 3 days · translate
CHI LONG QUA
mkland bakal menyusul, sabar
Like · 3 days · translate
Marleni Tanjung
CLQ..betul RBS kat 0.545...harap x tembus
Like · 3 days · translate
tan nelson
Brahim naik 99. Dh tp ke blom? Kekekekeke
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
habis jual dah.......tunggu duit masuk dalam mesin ATM...yum2
Like · 3 days · translate
Marleni Tanjung
TFL jual kaunter ape?
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
Brahim pn17.........
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
hari ni banyak kaunter naik.diam2 dapat untung semua orang.
Like · 3 days · translate
tan nelson
Armadaku turun huehuehue
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
Armada cun Tan...boleh hold lama sikit.....
Like · 2 days · translate
tan nelson
I dr 40sen+ kekeke, selamat
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
kaya la you...dah banyak profit to....kekeke.
Like · 2 days · translate
tan nelson
Maner lagi bgui main?
Like · 2 days · translate
Marleni Tanjung
ushar oka
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
kaunter ULICORP nak fly kekeke.
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
2 hari sudah cakap ULICORP akan fly semua takut beli....
Like · 2 days · translate
TRADE FOR a LIVING
RGTBHD nak fly....
Like · 2 days · translate
tan nelson
Hoot ahhhhh
Like · 2 days · translate
tan nelson
Sunyi semua, ketum dh abis kekeekkr
Like · Yesterday · translate
TRADE FOR a LIVING
ketum dah habis kekeke....nak kena cari stock baru to...
Like · Yesterday · translate
Mohd Razif Mohd Shah
TFAL apa cun?
Like · Yesterday · translate