Vanila Chocolate's comment on KAB-WA. All Comments

Vanila Chocolate
11 Like · Reply
anak ke emak yang derhaka? haha... emak lari tinggalkan anak
TRADE FOR a LIVING
market global okay lagi la.cuma kena berhati hati je.pasaran bursa malaysia pun okay je...kena pandai scan kaunter cun je...
Like · 3 months · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Ok..Good luck bro..
Like · 3 months · translate
TRADE FOR a LIVING
okay............
Like · 3 months · translate
Mohd Alif Jahidi
sejak bulan jan nasdaq closed...aku teringat tahun 2000
Like · 3 months · translate
Mohd Razif Mohd Shah
@Alif..betul la,lebih kurang sama pattern
Like · 3 months · translate
TRADE FOR a LIVING
apa yang ko orang nampak dengan nasdaq razif kekeke..adoi alif dengan razif dua2 selalu nampak benda yang pelik2......
Like · 3 months · translate
Mohd Alif Jahidi
Elon musk dah tweet ramai setuju jual...
Like · 3 months · translate
TRADE FOR a LIVING
tak payah ikut elon musk la.biasa la to...die tweet...bagi panic sell die dapat beli murah...orang bodoh je yang ikut cakap die..mana ada orang boleh meramal market...
Like · 3 months · translate
Mohd Alif Jahidi
normal la aku bulan 2,3 kena hati2
Like · 3 months · translate
TRADE FOR a LIVING
banyak tempat ke ko beli alif..mana2 kaunter ko ada promot....banyak duit ko.memang patut pun ko kena hati2 kekeke.
Like · 3 months · translate
TRADE FOR a LIVING
bursa naik mencanak hari2...kekeke.
Like · 3 months · translate
Mohd Alif Jahidi
Bank la ape lagi...interest dgn inflasi nak naik...
Like · 3 months · translate
TRADE FOR a LIVING
tahun 2022 ni kena ubah strategi dah hahaha.back to basic..2020,2021 to jangan tengok dah..sudah cakap ini tahun bursa naik...
Like · 3 months · translate
tan nelson
Minyak pecah usd100, gogogo [email protected]#&-
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
you beli kaunter minyak ke tan.
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
minyak naik.kaunter minyak banyak yg tido..
Like · 2 months · translate
Mohd Alif Jahidi
time ni la nak beli kaunter minyak..nanti dah limit up hari2...bila dah naik nanti mula la terlepas kapal la tersangkut di puncak la,sejuk dipuncak la...hahaha macam2
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
jangan main beli je bro...saham ni bukan macam tikam nombor ekor.
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
aku faham apa yang TAN maksudkan dengan harga minyak naik.perang russia vs ukriaen belum habis...tak tahan lama naik to..akan turun balik
Like · 2 months · translate
Mohd Alif Jahidi
Aku dah cakap lama dulu Hibiscus....masyuk..huhu
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
ko tak cakap pun orang lain dah tahu dulu.orang lain senyap2 je beli...hibiscus je yang naik.yang lain tido.
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
brent oil....naik lagi hahaha.kita tengok berapa lama die boleh kekal paras usd100.
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
sekarang ni orang goreng kaunter plantation...brent oil naik usd100 pun orang taknak goreng kaunter minyak
Like · 2 months · translate
Mohd Alif Jahidi
jangan cepat sangat nak jadi kaya...pelan2 huhu
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
dalam saham ni hanya 3% je yang boleh jadi kaya(berjaya)..yang lagi 97% bankrap(bungkus).kalau ada orang cakap saham ni senang chop duit.bapok menipunya..
Like · 2 months · translate
tan nelson
Selamat pg semua, ya i dlm tong minyak kekekekeke
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
selamat pg,you mesti dalam tong minyak armada kekeke....
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
goreng plantation stock lagi syok dari duduk dalam tong minyak tan...tong minyak hibiscus je cun.
Like · 2 months · translate
tan nelson
Cepat, i tgk dr 70sen huhuhu sampai skrg
Like · 2 months · translate
tan nelson
Dh nk cecah usd110 gogogogoggo momentum belum sampai
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
0.70sen apa?????
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
carimin la to hahaha
Like · 2 months · translate
tan nelson
Cepat wawasan
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
cepat wawasan nampak cun
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
malam ni mesti tong minyak drop bawah usd105
Like · 2 months · translate
tan nelson
Tfal kekekekeke
Like · 2 months · translate
tan nelson
Selagi ada perang, minyak akan naik saja kekekekekeek rusia export 10% minyak dunia
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
ya kah...sudah di jangka hahaha...US banyak happy jual minyak....
Like · 2 months · translate
tan nelson
Duit semua dlm sawit. Tu sbb minyak x jln lg kekekekek
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
kaya la you tan.cun kekeke.....
Like · 2 months · translate
Mohd Razif Mohd Shah
@TFAL..apa kabar bro?mcm mn ok ke trading..
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
khabar baik razif.lama tak nampak ko?aku okay je....asal market terjun ko muncul.bila market up ko menghilang...kekeke.ko pergi mana?bertapa kah?
Like · 2 months · translate
Vanila Chocolate
Good morning everyone.
Sape yg dah kaya kat sini? Hehe
Like · 2 months · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Tfal..aku dah berehat la..saja2 nak tanya kabar kawan2..harap2 kawan semua ok la
Like · 2 months · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Tengah reserve bullet je banyak2 tunggu timing nak masuk..
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
rehat la bro.jangan pinjam dengan ah long sudah la razif...pakai duit lebihan je...
Like · 2 months · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Bunyi mcm frust je..ok ke bro?biasa la tu saham ada naik n turun
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
apa yang frust hahaha...setakat market mcm ni senyum je.normal la to...bursa malaysia still okay.kekeke...kalau US indeks terjun tiruk baru aku cabut lari...
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
US indeks pun still okay lagi.belum nampak tanda2 nak terjun tiruk..kita main tikan saham lagi.
Like · 2 months · translate
Mohd Alif Jahidi
Harap2 hujung bulan Oktober tahun ni Nasdaq tak crashed lagi kot...sekarang lama sangat sideway dari bulan Nov..
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
brend oil terjun tiruk......
Like · 2 months · translate
tan nelson
Hancur armada kekekekeke
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
armada jerung sudah awal2 lagi cabut lari.you hold lagi ke tan.hahaha.
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
jerung jual armada dekat 0.50/0.55...kekekeke
Like · 2 months · translate
tan nelson
Lepas jerung jual br masok kekekekeke
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
armada to you dah boleh start masuk TAN..beli sikit2..kalau nak drop lagi pun sampai0.30/0.35 je..
Like · 2 months · translate
Mohd Alif Jahidi
Tunggu NASDAQ reversal weekly minggu ni....baru boleh raya
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
stock bursa malaysia engine dah start panas.banker dah start buy call kekeke...
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
we can fly back.....
Like · 2 months · translate
tan nelson
Tfal sudah untung kah kekekeke
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
apa yang untung....sudah kaya kekeke....
Like · 2 months · translate
Mohd Alif Jahidi
Nasdaq weekly sudah reverse...
Like · 2 months · translate
Mohd Razif Mohd Shah
kab kub kab..sawadikab..apa kabab geng kab?
Like · 2 months · translate
Ahmad Izhar
KABala butuh haha
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
kekekeke....ada lagi rupanya....lama betul bertapa....
Like · 2 months · translate
Mohd Alif Jahidi
standby dekat Luno beli mana yg patut
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
alif.....dekat mana lagi tempat boleh beli cryto selain luno.kira tempat yang boleh dipercayai la nak jual beli cryto
Like · 2 months · translate
Mohd Alif Jahidi
dekat malaysia tu jela yg bnm approved..lain takde
Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
Oo..okay.faham2.terima kasih alif.yang lain to scamer la kan.
Like · 2 months · translate
Mohd Alif Jahidi
sudah 3 weekly candle Nasdaq closed apa tindakan kita...hehehe
Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
bila nak fly kab ni.....sempadan dah buka...tolol punya operator
Like · 1 month · translate
Mohd Alif Jahidi
shareholder tgh kenyg lagi ,bagi la kab ni berehat dulu dah naik byk dalam setahun je roi 1300%....
Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
kenyang apanya.....makan harga atas.dispose harga bawah....
Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
operator kena pump naik semula...harga asal...kena maki dulu dekat operator,baru ada akal kekekeke.
Like · 1 month · translate
Taufiq Zahari
sy hold harga 0.069. nk kene topup bg average harga.
Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
lepas operator kena maki baru ada akal kekeke....nak fly ke apa ni.
1 Like · 1 month · translate
Taufiq Zahari
tulah. baru tgh q beli lg. nampaknya mcm nak naik beria ni
Like · 1 month · translate
Taufiq Zahari
TP berapa weh
Like · 1 month · translate
Mohd Alif Jahidi
Apa khabar permilik2 hibiscus semua..
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
silap forum ni alif.....hahaha
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
hibiscus TP 1.90.....boleh to.
Like · 3 days · translate
Mohd Alif Jahidi
takpe la campur2 forum....forum o&g takde
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
hibiscus follow hong leong bank TP1.85 cun2 to.sell 1.90...hibiscus tetap naik walaupun slow.
Like · 3 days · translate
Mohd Alif Jahidi
pelik pulak tgk VC lain macam kali ni
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
kalau aku tilik vc ni...operator nak pump naik lagi ni...breakout kita lompat masuk kekeke
Like · 3 days · translate
Mohd Alif Jahidi
cari ayam tak jumpa2.....kaunter ayam pon tido
Like · 3 days · translate
TRADE FOR a LIVING
cab kaunter ayam bro...cun nak fly to
Like · Yesterday · translate
Mohd Alif Jahidi
razif tgh untung tu...
Like · Yesterday · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Sangkut dkt Serbadk ni..tgh tunggu everage down 0.105
Like · Yesterday · translate
TRADE FOR a LIVING
serbdk to dah cakap dah.touch 0.20 ke atas kena cabut lari...badak to nak in balik bawah 0.10 je boleh,to area oversold
Like · Yesterday · translate
Mohd Razif Mohd Shah
aku dah Q 100 , 105..kalau ikut pembaris hikmat aku blh masuk dkt situ
Like · Yesterday · translate
TRADE FOR a LIVING
BB Low badak to terlalu rendah...mungkin lama jugak die berendam bawah 0.10 nanti...biasa kena tunggu candle touch BB low baru boleh masuk
Like · Yesterday · translate
TRADE FOR a LIVING
rasif ko try ukur guna pembaris BB low dalam mana...situ la titik badak ni nak berendam....lagi pun MACD tak bersilang high risk untuk average down.atas ko je kalau sanggup ambil risiko.
Like · Yesterday · translate
TRADE FOR a LIVING
kab dah panas enjine....fly soon kekeke
1 Like · Yesterday · translate
TRADE FOR a LIVING
warrant kab clear block 0.04 kita fly....
1 Like · Yesterday · translate
Mohd Razif Mohd Shah
Serbadk dah blh masuk tu..dkt tempat dia rebound tu 100/105
Like · 3 hours · translate
TRADE FOR a LIVING
ko masuk la rasif.risiko tanggung sendiri hahaha.aku tak percaya badak boleh rebound selagi candle belum touch BB low.
Like · 3 hours · translate
TRADE FOR a LIVING
badak dah below resistance abang razif.tunggu masa nak karam sepenuhnya je...hati2 bro..nanti untung sudah terbang.rugi bertambah....
Like · 3 hours · translate
Mohd Razif Mohd Shah
hahaha..xpe..ni duit profit haritu
Like · 3 hours · translate
TRADE FOR a LIVING
cun bro.......
Like · 3 hours · translate