EpicNostalgia's comment on HHHCORP. All Comments

EpicNostalgia
Like · Reply
good time to buy now?
LuQman NaZri
maybe ..0.145/0.150
Like · 2 months · translate
EpicNostalgia
dah ada dalam ke bossku?
Like · 2 months · translate
LuQman NaZri
sudah bro ^_^
Like · 2 months · translate
EpicNostalgia
baikkk, kita genggg =D
Like · 2 months · translate
LuQman NaZri
Mudahan esok boleh pecah 0.16
Like · 2 months · translate
EpicNostalgia
boleh sangat, chart cun gile vavi
Like · 2 months · translate
irwan jamai
Ajak kengkawan ramai sikit..dah lama sangkut pucuk ni..haha
Like · 1 month · translate
EpicNostalgia
sangkut brp bos?
Like · 1 month · translate
LuQman NaZri
jerung besar masih kt dalam..jgn risau..dia akan push harga nanti..
Like · 1 month · translate
irwan jamai
18 sen jo..haha
Like · 1 month · translate
EpicNostalgia
haha, tunggu, nt kami datang membawa sinar =P
Like · 1 month · translate
irwan jamai
Mana ni? Takkan main 1-2 bid sampai sudah? Dah sebulan duduk pucuk ni woiii!!! haha
Like · 1 month · translate
EpicNostalgia
dah ada kod 1 tu, sabar =.=
Like · 1 month · translate
LuQman NaZri
sabar itu duit
Like · 1 month · translate
LuQman NaZri
will back to 0.135..topup lagi =>
Like · 1 month · translate
EpicNostalgia
tak aku rase, 140 last dah tu, tunggu terbang je,hahaha
Like · 1 month · translate
LuQman NaZri
okay..kita tunggu volume padu masuk
Like · 1 month · translate
EpicNostalgia
ya bro, shud be dah jalan dah skrg ni, psikologi suruh retailer buang
Like · 1 month · translate
Muhammad Ashraf
ini mesti goreng hrini
Like · 1 month · translate
EpicNostalgia
nak jln dah tu
2 Like · 1 month · translate
LuQman NaZri
go go go go
1 Like · 1 month · translate
Muhammad Ashraf
base support dia kuat dkt 0.140 sbb tu dia boleh push
Like · 1 month · translate
EpicNostalgia
semua indicator suruh buy ni kaunter, nk ape lg?hahahha
Like · 1 month · translate
irwan jamai
boleh pakai ke indicator ni? mmm...beku dah dok atas ni..haha
Like · 1 month · translate
EpicNostalgia
sabar je, all in ke?
Like · 1 month · translate
irwan jamai
8k jo..huhu
Like · 1 month · translate
LuQman NaZri
bb dah mula mengecut tanda akan berlaku sesuatu..dan xramai yg buang..masih ade saki baki jerung kat dalam..tunggu masa nk kena goreng balik ni..kaunter pon ringan
Like · 1 month · translate
LuQman NaZri
set tp siap2..takut terciduk lagi..ha ha ha
Like · 1 month · translate
LuQman NaZri
support 135 kelihatan kuat..macam payah nk tembus..kalau tembus assalamualaikum
Like · 1 month · translate
EpicNostalgia
dah ade momentum naik, ok dah tu, biase la ade naik turun, harap isnin ni cecah 160
Like · 1 month · translate