Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us by disabling your ad blocker.
Mohd Zahari Jusoh's comment on MQTECH. All Comments

Mohd Zahari Jusoh
Like
Bila lagi nak push ni....dah lama tunggu
Louis Lifelink Homecare
Sabar sabar. The last time saya pun tunggu tak tahu berapa bulan dah haha
Like · 7 months · translate
Mohd Zahari Jusoh
Dah ada tanda2 org nak main ni...
Like · 2 months · translate
yv wong
Mungkin nak Tunggu lagi, saya masih ragu mahu beli tidak
Like · 2 months · translate
Mohd Azhari Md Noh
apa masalah mtech ni ya
Like · 2 months · translate
yv wong
Aiya , biasabah ituloh saya biar boss besar main dulu saya jarang beli dulu, tunggu wayang boss besar macam mana jalan Baru ikut jalan.
Like · 2 months · translate
Mohd Zahari Jusoh
Dah nak pergi .05 ni...
Like · 2 months · translate
Suhaimi Kassim
bila nak pi 5 sen?
Like · 2 months · translate
yv wong
Aiya the game controlsin big boss hand only mah
Like · 2 months · translate
Mohd Zahari Jusoh
Buy and keep....duit raya......
Like · 2 months · translate
Suhaimi Kassim
nak naik berapa???
Like · 2 months · translate
yv wong
Harap-harap all good lucky
Like · 2 months · translate
Mohd Azhari Md Noh
better forget la...so slow..wasting time,so many stocks are making money..
1 Like · 2 months · translate
yv wong
I think so
Like · 2 months · translate