razis Sulaiman's comment on KAB. All Comments

razis Sulaiman
3 Like · Reply
Hari2 volume padu masuk.. just wait
TRADE FOR a LIVING
sideway 1 tahun...kalau naik harap 1 tahun jugak la kekeke
1 Like · 1 month · translate
razis Sulaiman
I sudah collect anak dia sudah 1 tahun, hahaa.. now average 0.328.. apa boleh buat, tunggu sajalah sampai Abg jamil mampus… hahaaaa
1 Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
cun bro....harap you cepat jadi jutawan kekeke.
1 Like · 1 month · translate
Hazman
bile nak felai. lembap nak mam***
Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
tak pasti bro...aku tengok dari segi tecnhical analysis.. KAB ni akan buat percubaan kali 3 untuk felai....semoga die felai la...bulan ni QR keluar ..harap cun.
2 Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
break above 0.440 pertanda akan felai terus....
1 Like · 1 month · translate
razis Sulaiman
Ada yang tahan harga naik.. macam ada sesi pertukaran tangan dekat harga 40-41sen.. kira volume active setiap hari
Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
still waiting QR out....hope top profit....
Like · 1 month · translate
razis Sulaiman
Qr tak best sangat, hambar..
Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
QR small profit..biar die naik secara semula jadi je la.......
1 Like · 1 month · translate
addinislam islam
weekly BB dh mengecut...
1 Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
tunggu je la ...dari segi tecnhical KAB nak test kali ke 3 untuk naik...sideway dah lama bohh....kekekeke
1 Like · 1 month · translate
razis Sulaiman
Bukan BB je kecut, semua dah kecut ni boh, hahahaa…
1 Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
tempat lain kecut.sini menggucup je hahaha.
1 Like · 1 month · translate
tan nelson
Bb aa cc semua kantoi lah, skrg bukan masa cobid
Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
apa tan tak faham?
Like · 1 month · translate
Yong Jason
tengok macam sendiri beli sendiri share. naik tidak , tapi volume ada
1 Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
jual beli shere sendiri...bagi stock sentiasa aktif agaknya.....
1 Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
sabar je...tunggu habis bulan ni...ni mungkin 5g tak habis lagi...tunggu keputusan last 31ogos
1 Like · 1 month · translate
Kadokawa kintaro
hahah.. kesian jual beli stok sndiri
Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
hidup lagi ke engkau ni kadokawa...pergi main tempat lain la..dekat sini tak sesuai untuk ko la
1 Like · 1 month · translate
Yong Jason
many ppl want out
Like · 1 month · translate
razis Sulaiman
Setahun simpan, hati dah kering.. tak tahu la nak CL ke idok, huhuuu…
1 Like · 4 weeks · translate
TRADE FOR a LIVING
hold je bro..operator still waiting many people out untuk beli..biasa la ada yang suruh menjual..sebab nak beli tiket murah.
1 Like · 4 weeks · translate