Helffi Helmi's comment on SNS. All Comments

Helffi Helmi
5 Like · Reply
Lama cbbb aku tahan sini.. Dari 0.220.. Gogogo
Zulkhairiazhar Channel
dah setahun lebih pegang dari ipo, tunggu pecah 0.32 boleh raya
Like · 10 months · translate
Amir Abdullah
saya simpan stock ni dari dapat ipo sampai sekarang tak jual jual. Ingat boleh melambung tinggi. Haha
Like · 10 months · translate
Iezuam Radzi
Sy dah jual bos msa 0.27 tu, bosan peram lama2. Punya lembap nak naik. Ni sja mai melawat ingtkn nk meroket, sekali junam. Adoii..sabar jelaa..
Like · 5 months · translate
Helffi Helmi
Memang jual dah hari tu.. Tngah tnggu dia naik balik.. Company 1 billion revenue, lek je
Like · 5 months · translate
S M
Mok mok helmi sini pulak. Semua stock teruk dipilihnya. Buat taik kat followers ke ni. Gila ah duduk setahun. Cari stock lg bgs la mok. Kata power
Like · 5 months · translate
LIAW SIN YI
ini stock kena tunggu ada orang sell banyak baru boleh naik..
Like · 5 months · translate
Helffi Helmi
SM

Kau perangai cam budak2 S M. Jujur la eh, kau cuma toxic dan jujur xde orang akan layan perangai kau.

Kau ckap la apa pun, aku bukan bodoh cam kau nak call buy.. Klau x bijak, jngan berbunyi, klaau x pndai jngan ego

Kau dtang tempat orang, buat cara elok2.. Aku x kisah kau nak ckap gemok ke kurus ke, sebab jenis cam kau ni, sah biawak hidup dan xde objective kehidupan.

So, aku x kan layan kau mulai hari ni.. Kau boleh comment tp aku akan buat bdoh smpai kau sndiri diam
Show more
Like · 5 months · translate
Helffi Helmi
Dan lagi satu, perangai kau ni, aku dah kenal x suka membaca.

So, kau hanyalah manusia yang penuh kegagalan. Aku nak tngok selama mana kau mampu bertahan untuk harrass orang.

Kau kena ingat, kau tengah bermain dengan manusia. Aku cuma takut, kau x mampu untuk menahan perit azab kalau manusia x maafkan kau. Aku nasihat awal2..
Show more
Like · 5 months · translate
Helffi Helmi
Kau buat duit lagi cepat, itu hal kau la.. Nak kena bodoh, memang clealy bengap.

Investment aku, ikut aku la.. Kau nak cepat, pergi masuk gold, 5 hari seminggu kau boleh untung.. Kau kan pro chart, gi gold sana..

Bukan duduk sini. Bengap gak kau ni.
Show more
Like · 5 months · translate
S M
Eh ckp pasal azab mcm ustaz dah. Last2 ayat tu cam lahanat hahahhaa. Baru nk puji mok. Ish2 ko ni. Byk masa type panjang ye
Like · 5 months · translate
S M
Okay la helmi. Selamat bagi buy call level lutut kat follower. Kpd follower ust helmi ni, sila kaji before buy. Kan stuck setahun hahahahahaa
Like · 5 months · translate
Helffi Helmi
Kah3.. Setahun tapi modal 150K? Aku gerak sikit 0.03 pun dah boleh dapat 10K kah3...

Kejap lagi spin, acah la kau ada 150k kah3... Nmpaj sngat kau hanyalah investor bawah 5K je ni..

Hanya orang bangang je masuk saham kalau nak duit cepat.. Kau main gold jela kah3.. Nmpak betul adik2 kau ni kah3

Dik, nmpak sngat kau ni small player je kah3.. gi main gold jela kau hahahahahhahahaha
Show more
Like · 5 months · translate
Helffi Helmi
Nak gelak skali lgi

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Terang lgi bersuluh siapa kau kah3

Dari kau main saham, baik kau simpan duit dalam KAPB dpat 8% dividend tiap2 tahun..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAYAYAHA
Show more
Like · 5 months · translate
marzuki mohamad
S M .. aku rasa aku kena block la. Tak boleh baca komen2 dia.
Like · 5 months · translate
S M
Eh mok. Poyo je kata 150k. Sembang lebat mok mok ni. Entah2 duit 150ringgit. Ahhahaha. Sembang ah lu mokkkk.
Like · 5 months · translate
S M
Marzuki mohamad. Tu la. Gemok ni kata block tapi tak pun. Sembang kencang binawe ni. Hahahahah. Nmpk sgt penipu. Jenis kencing ni mok ni. Nahare hahahahaham
Like · 5 months · translate
S M
Btw mok helmi. Tadi bukan main ckp pasal azab. La ni nmpk tak netizen sekalian gemok ni tulis apa. Ayat haramjadah plak. Sembang lu helmi. Kencing mencicit ni kejenya. Duit rm150 sembang ckp mcm 150k. Penipu no1. Mok, main jauh2. Tak reti baca chart , better diam la mok
Show more
Like · 5 months · translate
S M
Marzuki. Mok ni block ko ke. Harey mok. Cpt unblock. Member lain nk dgr ko kencing folllower bg buy call taik hahaha
Like · 5 months · translate
Helffi Helmi
Kau diam je.. Dah tau kau siapa kah3.. Memang x la aku layan kau kah3

Ada ke saham boleh untung cepat kah3.. ASB EPF pun ambil setahun, kau ambil seminggu? Sebulan? Jadi je fund manager, baru sembang kah3.. Nk tipu aku, silap la kah3

Pastu ada hati kata aku itu ini kah3.. Klau kau x triggerred kau x kan reply banyak kah3..

Bukak pekung sndiri kah3

Mudah nya kena gula2. Kau gi main gold je dari banyak bunyi..
Show more
Like · 5 months · translate
Helffi Helmi
Dia kata aku sembang invest 150K kah3.. Kau ingat aku siapa kah3.. Aku umur pun dah masuk 30an. Cara kau ni adik2 sngat ah.. Berapa umur dik? 20an? Darah muda? Ego tinggi? Hahahahahaha

Dia ingat main bursa ni short term, boleh untung terus ke kah3.. Patut la main sembur..

Aku target buy call untuk setahun kah3.. Bukannya 2 3 hari terus untung kah3..

Gi main gold la cb.. Gold tu sesuai untuk kau..

Lain kali jngan acah ckap besar.. Kau tu buka pekung sndiri je
Show more
Like · 5 months · translate
S M
Hahahahaha sembang lu mok. Marah sbb kaunter ko turun ke. Rilek. Biasa ah tu buy call mok semua cam taik. Mesti la rugi. Jgn sedih ya mok
Like · 5 months · translate
Helffi Helmi
Kau jadi fund manager EPF or ASB, beri aku 15% - 20% dividend. Senang sikit naik duit2 kiteorang semua.

Cara kau ckap ni, mcam power main saham. Untung very very short term buat duit.. Meh hantar CV kat aku, aku submit dekat HR EPF..
Show more
Like · 5 months · translate
S M
Cb terus. Nampak tak mok ni jenis anjing jalanan mana. Tadi berlagak mcm ustaZ. Now tudia tunjuk taring. Ayat cam jadi lahanat hahahahaha. Tunjukkan dirimu sebenar gemok. Lai lai. Sabar mokk
Like · 5 months · translate
Helffi Helmi
Jenis2 ulang2 ayat mok mok mok..

X professional..

X kenal aku siapa, ada hati sembang kencang kah3.. Meh submit aku CV untuk aku hntar HR.. Bagi full details.. Cepat.. Nanti aku soal kau dlam interview
Show more
Like · 5 months · translate
Helffi Helmi
Eh eh, aku dah ckap aku x kisah kau nak harrass tp kau kena ingat kau bermain dengan manusia. Dengan aku still aku x kisah, dwngan orang lain, kau kena pndai2 la.. Lepas tu ckap berlagak jadi ustaz.. Tmbah lagi idea2 kau.. Ckap2

Sejak bila aku spin? Hahahaha aku consistent dari tdi.. Ke kau yang pening kepala? Siap tnjuk taring? Kah3.. Adik sngat kau ni ahhahahahahaha

Dah alang2 kau bukak pekung kau sndiri, terang2 kau penny player je kah3
Show more
Like · 5 months · translate
S M
Ecece. Mcm pondan main keje2 pulak. Duit rm150 ckp mcm boss. Hahahahahaa. Kuli mcm kau mok xyah berlagak. Tapi serius ko mcm pondan
Like · 5 months · translate
Helffi Helmi
Diam la kau dik.. Maluu
Like · 5 months · translate
S M
Hahahahhaa. Jgn koyak mok. Mcm pondan
Like · 5 months · translate
LIAW SIN YI
hahahah,helffi Sudah naik
Like · 2 months · translate
S M
Helfi mok dia dah jual. Tapi skrg naik, dia claim la nnt dia ada lagi stock ni. Standard walanon mmg kena menipu ckp ada lg stock ni.
Like · 2 months · translate
Helffi Helmi
Yeaa sudah naik.. Lama tnggu.. But i sold of at 0.295
Like · 2 months · translate
Alfred Loo
Can still get back into the game.

SNS share price will achieve more than RM 1
Like · 2 months · translate
LIAW SIN YI
still hold tapi nak beli
1 Like · 2 months · translate
Helffi Helmi
RM1 still hard bro.. Market cap too high, selling off definitely high chances as there is no pattern yet for SNS monthly chart..
Like · 2 months · translate
Helffi Helmi
Liaw, its ok, i hold other counters for now.. U can buy more if u want..
Like · 2 months · translate
Meaw meaw Cat
Next QR not good
Like · 2 months · translate
S M
Sembang lu mok. Hellfi mmg hell ini olang. Padahal jual awal2 harga 25sen HAHAHAHAHA
1 Like · 2 months · translate
lala dsaf
meaw datang balik lagi bawa orang ke holland
Like · 2 months · translate
Helffi Helmi
Googogogo fasttt
Like · 3 weeks · translate