Ahmad Haziq's comment on ICON. All Comments

Ahmad Haziq
5 Like · Reply
im still holding it. targetting 0.15. wish me luck guys
Rohana Binti Deris
follow juga la
1 Like · 8 months · translate
momo chick
what now bro
1 Like · 8 months · translate
Rohana Binti Deris
120 high tadi tahniah2
2 Like · 8 months · translate
Ahmad Haziq
dh letak stop loss 15. klau nk ikutkn dh profit skg ni. tpi nk tgk lgi la esok cmna, tekanan buy msih ad lg. its strong, formidable and convincing volume. so yeah, sy msih hold lg
2 Like · 8 months · translate
David Lee
sure can up to 15 ?
3 Like · 8 months · translate
Ahmad Haziq
david lee. yes i'm sure bro.because the volume and price bar look legit and pure buy volume
1 Like · 8 months · translate
Andreew
start washing
2 Like · 8 months · translate
Muhammad Hanaffi
any bad news
1 Like · 8 months · translate
Rohana Binti Deris
yesterday have news acquired transaction from md
1 Like · 8 months · translate
Rohana Binti Deris
maybe coz oil price drop from 95 to 92 today ..energy sector no power today
1 Like · 8 months · translate
Ahmad Haziq
no any bad news yet. tpi dri segi teknikal analisis, carta graph ok je. klu tgk candle weekly, still look strong, bullish candle disokong dgn volume buy anak tangga 3 mggu sbelumnya . still valid utk hold lg lah.
2 Like · 8 months · translate
Md.Han
sudah kuar separuh td, separuh lagi boleh tggu lagipun mmg nmpk strong dari minggu ke minggu..keep it up plzz
1 Like · 8 months · translate
Rohana Binti Deris
kalau bosku keluar mau pergi jauh lagi kaunter ni gamaknye ..
Like · 8 months · translate
Ahmad Haziq
Rohana. xde kaitan ngn politik pun kak. bosku kluar ke x kluar ni xde effect pun. cuma yg penting nk tgk volume je. byk buy atau byk sell.?
1 Like · 8 months · translate
Rohana Binti Deris
hahaha ingat ada kaitan last week bebas psl kes icon naik kwn ckp konter bosku ..
Like · 8 months · translate
Rohana Binti Deris
market makin drop harap icon kekalkan momentum
Like · 8 months · translate
Ahmad Haziq
kna tahu jugk.. kenaikan hrg saham yg sihat mesti kna ad retracement sblum ia nya naik lebih tggi, bentuk mcm zigzag menaik. klau sesuatu hrg saham tu asik naik naik naik je tanpa ad retracement mksdnya tu pump n dump kaunter. so mari kita sama-sama lihat, icon ni kaunter jenis ap.?
Show more
1 Like · 8 months · translate
Rohana Binti Deris
tula ritu akk dlm perdana jual 180 die naik lagi beli icon sbb die untung jual vessel dulu dpt div x lama dah dalam ni taknak jadi mcm perdana jual je die fly
1 Like · 8 months · translate
momo chick
what now bro
2 Like · 8 months · translate
Kien Kok Khoh
No now bro
2 Like · 8 months · translate
Rohana Binti Deris
continue next week ..harga saya beli la tu 160 lepas ex date div die bahagi pulak nasib dpt banyak dividen
1 Like · 8 months · translate
ahmad alfateh
Wah setahun ke peram..harga 160 tu oct 2022..kental btol
1 Like · 8 months · translate
Rohana Binti Deris
dah setahun rupenye ..mmg kena kental masuk bursa nasib dah average down harga sekarang dah ada profit dah
Like · 8 months · translate
Ahmad Haziq
tu news dh kluaq dah. Rusia banned pgluaran minyak dri negara dy. patut la hrga minyak dunia naik. Basic economic= low suppy will cause high demand. itu brita yg bagus utk kaunter minyak. dri segi teknikal analisis masih valid utk hold lg. candle monthly boleh nampak reversal signal. tpi tula kna tggu hujung bulan ni la baru boleh confirm reversal signal tu.
Show more
4 Like · 8 months · translate