Aku Manusia's comment on NEXGRAM. All Comments

Aku Manusia
2 Like · Reply
I bought 12000 lot @ rm0.015 after consolidation, lantaklah orang nak cakap kaunter ni scam ke APA, Aku hold je selagi Boleh, Dalam saham kena keras kepala!!!
WAN WAN
pullback area 0.015
Like · 4 months · translate
Chaw Boon Kee
tak boleh naik sudah control by scammer company haha
Like · 4 months · translate
Chaw Boon Kee
sudah mau private placement 0.02 cents but cuma propose tapi semua sudah takut ia akan jatuh sampai 0.015-0.02 cents. macam mana ia mau naik semua pembeli banyak penakut. tapi tak boleh salahkan dia orang sebab sudah banyak Kali rugi main ini penny stock
Show more
1 Like · 4 months · translate
Aku Manusia
It's ok, I'll hold ketat-ketat. Nasib baik untung, nasib tak baik rugi, itu sahaja.
Like · 4 months · translate
M.A. FAIZ
manyak untung wuuu
Like · 3 months · translate
Kok Hiang Tan
Anda sudah buat pilihan bijak,tahniah.
Like · 3 months · translate
Mohd Alif
tahniah bro..
Like · 3 months · translate
Chaw Boon Kee
sudah jual 0.04 cents beli balik 0.03 cents nanti kalau jatuh
Like · 3 months · translate
Chaw Boon Kee
hari hari boleh beli .ada untung jual dulu nanti jatuh beli balik
Like · 3 months · translate
Chaw Boon Kee
pasal glove counters sudah turun banyak
Like · 3 months · translate
Ng Wei Len
Today can touch 0.05?
Like · 3 months · translate
Chaw Boon Kee
besok touch 0.05 cents
Like · 3 months · translate
Chaw Boon Kee
nexgram sudah jual sudah untung 24000.00 net belum tolak commission
Like · 3 months · translate
Chaw Boon Kee
sekarang 0.045 cents tak berani beli lagi. jual pada harga 0.04 cents
Like · 3 months · translate
Chaw Boon Kee
kalau jatuh 0.03 cents baru saya sapu balik
Like · 3 months · translate
Chaw Boon Kee
sudah done 1000 lots 0.045 cents bagus
Like · 3 months · translate
Chaw Boon Kee
nexgram kena jaga sebab buyers sudah banyak 0.04 cents takut nanti sellers buang kasi awak 0.04 cents
Like · 3 months · translate
Chaw Boon Kee
sudah 1600 lots 0.045 cents sudah done
Like · 3 months · translate
Chaw Boon Kee
sudah done 1800 Lots 0.045
Like · 3 months · translate
Chaw Boon Kee
sudah done 2800 lots 0.045 mesti naik kali ini
Like · 3 months · translate
Chaw Boon Kee
3000 lots 0.045 done
Like · 3 months · translate
Chaw Boon Kee
100 % can buy in now 0.04 cents
Like · 3 months · translate