mabab 4494's comment on SCIB-WB. All Comments

mabab 4494
2 Like · Reply
tunggu lah EV 1.70 baru boleh jalan agaknya . tapi February 2024 expired be careful trader
Mat Yuqi
Boleh tu naek esok .. 1,2 bit naek jual la ...
1 Like · 5 months · translate
Muhamad hidayat mansor rasedi
cloce 0.02 esok boleh kot naik 3 bid lagi huhuhu
1 Like · 5 months · translate
Mat Yuqi
InShaaAllah blh .. Mak cantek tu close harga tertinggi
1 Like · 5 months · translate
Loqman hakim
harga tertinggi 3 ringgit
1 Like · 5 months · translate
Muhamad hidayat mansor rasedi
harga tertinggi 52w
2 Like · 5 months · translate
Mat Yuqi
Yup 52wh dh breakout
1 Like · 5 months · translate
mabab 4494
dah Breakout price mother tapi vol anak tak ada , orang beli mothershared je ni . tunggu lah vol masuk dulu. kita Ibis ini kang terceduk
1 Like · 5 months · translate
Mat Yuqi
Volume xde apenye, yg 13juta hri ni tu.. Hehe.. Vol xckup besar la kirenye..
Like · 5 months · translate
Muhamad hidayat mansor rasedi
mungkin esok harga akan cecah 0.040
mungkin
Like · 5 months · translate
mabab 4494
semua orang ok ke tu xD
Like · 5 months · translate
Mat Yuqi
Ok je lagi ..hehe.. Tgk esok plak..
Like · 5 months · translate
Muhamad hidayat mansor rasedi
hahaha
tengok esok
nnti kalau x gerak² boleh move on
Like · 5 months · translate
Mat Yuqi
Ats masing2 la ..haha ..yg yakin blh naek lgi ade je ..
Like · 5 months · translate
Mohd Hazwan
Saya setuju yg akan sentiasa ada org yg yakin harga boleh naik. Contoh macam esok nak expired pun tetap akan ada orang yg beli dan berharap harga akan naik. Sampai nak convert pun dah tak berbaloi.

Memang itulah warna warni kehidupan dalam bersaham.
Show more
2 Like · 5 months · translate
mabab 4494
hahaha Mohd Hazwan saya setuju pendapat awak . yakin boleh naik terus convert mothershared hahaha
Like · 5 months · translate
Pak Din
Topup lagi gais..marilah berjemaah masuk kubur
Like · 5 months · translate
Mohd Hazwan
@mabab 4494, kalau premium -ve berbaloi la convert. Tapi kalau +ve ratus2 memang tak berbaloi haha.
1 Like · 5 months · translate
Mohd Hazwan
@Pak Din, ni dia akan patah balik 0.005. Kalau nasib baik, mungkin dari 0.005 tu dia naik 0.01. Tapi kalau tak nasib baik, memang dah takkan naik sampai expiry date.

Pendapat saya, harga mungkin takkan naik lagi. Sebab dlm 7 bulan lepas dia dah spike 3 kali.
Show more
Like · 5 months · translate
mabab 4494
mak sudah 52w high . macam tak gerak je hahaha . sudah mau expired
Like · 5 months · translate
Mat Yuqi
Beli mak je la klu mcm tu ..hehe..
1 Like · 5 months · translate
mabab 4494
hahaha yang masih bertahan tu boleh isi borang convert dah xD
1 Like · 5 months · translate