Ahmad Amzar's comment on ASTRO. All Comments

Ahmad Amzar
6 Like · Reply
Jatuh teruk ni. Masa launch IPO hari tuh dlm tahun 2013 x silap RM3 kot. Sekarang ni jd RM0.36++. 90% loss value.
Mable Yh
drop 90%dalam masa 10 tahun
3 Like · 3 months · translate
Pmp Nails
Astro at this time are good entry can keep some .
4 Like · 3 months · translate
Ahmad Amzar
Sinking company. Astro dh terlambat nak buat inovasi dlm live streaming & online movie platform tambah2 harga pakej yg agak overprice. Sekarang ni berharap pada lesen penyiaran event2 besar sukan je.
2 Like · 3 months · translate
kas art studio
Sunset industri.. tunggu bungkus je.. hehe. Layan tiktok free je
3 Like · 3 months · translate
God Money
nxt qr or nxt nxt nxt qr, astro akan bungkus nasi lemak jual saja hahahaha
3 Like · 3 months · translate
Ahmad Amzar
Bisnes Astro sekarang pun dh makin melingkup. Start dari 2019 sampai sekarang (kecuali time pkp) QR makin jatuh teruk
2 Like · 3 months · translate
Pmp Nails
Dia ada broadband lagi
4 Like · 3 months · translate
God Money
boadband tak laku, jual nasi lemak lagi laku hahahaha
3 Like · 3 months · translate
Pmp Nails
Mcm tu blh lupa kan saja x buang dia
2 Like · 3 months · translate
Kenneth Lee
0.12 only can in?
2 Like · 3 months · translate