Helffi Helmi's comment on SEDANIA. All Comments

Helffi Helmi
Like · Reply
Mari kita perhati.. Abang adik jetson katanya

Summary
Daily still below the EMA so need to wait for some time
Nazim Nazim
iyee tan tak caya ko try lah entry ckit...scalping pun xpe. Mmg masyukkk punye
Like · 3 months · translate
Helffi Helmi
Nanti dlu ah.. Modal xde hahha Sangkut kat counter lain..
Like · 3 months · translate
Lim Kok Wing
I tunggu signal juga.. tengok abang adik akan fly ke tidak... hahaa
Like · 3 months · translate
Lim Kok Wing
break 0.245, then sky is the limit.
Like · 3 months · translate
Nazim Nazim
Tan ko risik2 ckit kaunter mane agong baru ni ade share...agong yg pencen aritu widad. Ade chance goreng nti...
Like · 3 months · translate
S M
Sangkut jugak kaunter ke helmi mok. Hahaa. Sian sape follower ko ikut buta. Sembang lebat
Like · 3 months · translate
Helffi Helmi
Guys, semua boleh ignore SM mulai skarang.. Lantak dia la nak buat apa..

Apa ke gila aku ada group kah3..
Like · 3 months · translate
S M
Ecece. Panggil member nmpk ahahahaa. Sape2 masuk helmi mok ni punya group sila screenshot mamat taik ni sedih cut loss hahahaa
Like · 3 months · translate
Helffi Helmi
Orang gilaa
Like · 3 months · translate
Lim Kok Wing
esok makan goreng pisang
1 Like · 2 months · translate
mohd syazwan ali
Hahahahaha hurmmmm ntah lhhh
1 Like · 2 months · translate
mohd syazwan ali
Ni bkn makan pisang goreng ni. Ni pisang kelat dh jadi ahahahaha
Like · 2 months · translate
Wan 9002
Biase je ni,stock untong mesti trun..stock pn17 baru naik,hahaha
Like · 2 months · translate
Nazim Nazim
Hadoiii volume ciputlah...ingat untung dkt jetson nk sapu dia ni plak. Berebut rupanya Q
Like · 2 months · translate