Wilbert Goh's comment on PHARMA. All Comments

Wilbert Goh
2 Like · Reply
going to fly high soon
Eric Wong
Yep. Easily RM 0.50 on Monday.
Like · 3 months · translate
JustMD90 SWY
Lalalala waiting to fly
Like · 3 months · translate
Ronaldodin Din
Napa dia ke bwah ni?
Like · 3 months · translate
JustMD90 SWY
Of coz la ke bawah~~ what you expect? 90 sen ke?
Like · 3 months · translate
Ronaldodin Din
tgok mcm good news.. boleh bg pencerahan..
Like · 3 months · translate
Hassan Tumiran
Berita baik tentang Pharma akan keluar dari PN17 ?
Like · 2 months · translate
JustMD90 SWY
Rasanya takkan keluar dah dari PN17
Like · 2 months · translate
Ronaldodin Din
Ltat pun..mcm2 news keluar
Like · 2 months · translate
JustMD90 SWY
Semua sebab corrupted leadership… malas nak komen banyak banyak… country going down the drain. With current issues in KKM, future seems bleak… kalau boleh memang semua doktor kkm nak quit je keluar negara..
2 Like · 2 months · translate
Hassan Tumiran
Ekonomi Malaysia tahun ni amat dirisaukan ...
Like · 2 months · translate
JustMD90 SWY
Menteri2 yang dilantik tu, semua macam patung berhala keling yang dipasang bateri… banyak bunyi, gerak tak de…. Tula pasai ekonomi Malaysia merisaukan!!! Tengok je Ketua Kera Madani si Artificial Intelligence, kuat cakap je… USD makin turun, salahkan BNM pulak
1 Like · 2 months · translate
Ronaldodin Din
jgn maki2 tuhan org lain tuan..perkara yg dilarang.kalau ekonomi xok..bursa pun mejunam.ni Masih aliran menaik,ke kaunter tuan je yg turun
1 Like · 2 months · translate
Hassan Tumiran
USD masih kuat je oleh sebab inflasi yg degil
Like · 1 month · translate