Alqamari Walhilal's comment on WENTEL. All Comments

Alqamari Walhilal
1 Like · Reply
Dah keluar pun result menanti sejak IPO lagi.. moga esok meneruskan perjalanan insya - Allah ..
Bang Mat
Harapan kita dia terbang setinggi UWC esok
Like · 2 months · translate
Ronaldodin Din
nampak quarter dia merah Tu..ok ke?
Like · 2 months · translate
Bang Mat
Tak nampak merah pon sbb dia takde last year punya individual qtr utk dibandingkan...
Like · 2 months · translate
Faizal Pejal
revenue and Profit decrease compared to year 2022
Like · 2 months · translate
Ronaldodin Din
ok cantik..insyaallah.moga esok meletop duk hold dari ipo
1 Like · 2 months · translate
Louis Lai
dah agak decrease tapi masih untung 3m, jauh lebih baik dari cpetech..tengok harga cpetech tak turun turun walaupun untung drop drastik.
1 Like · 2 months · translate
Alqamari Walhilal
Alhamdulillah ,, menanti pecah resistance 330 next 350 .. kena sabar je seperti Mtec , dah 100% sejak dari mula listing ..
Like · 2 months · translate
Alqamari Walhilal
Jumaat barokah
Like · 2 months · translate
Ronaldodin Din
Masih hold lagi..sebab xlepas Jual 0.340. TD..haha
Like · 2 months · translate
Alqamari Walhilal
relax je so far pasaran Wallstreet close padu , akan ada tempias ke bursa juga . layan je lah trend
Like · 2 months · translate
Alqamari Walhilal
mtec dah capai 100% , insya-Allah wentel yg hold sejak 26-27 boleh lah target 50% dulu.
Like · 2 months · translate
Alqamari Walhilal
Alhamdulillah meneruskan lagi
Like · 1 month · translate