Faiz Nordin's comment on ASDION. All Comments

Faiz Nordin
1 Like · Reply
boleh pergi jauh ke ni or jatuh balik ke 7.5sen
mai takaful
pecah 9sen fly kot.. Lau x trun blik kott....
Like · 2 months · translate
Azmi Kailan
Technically begitu. Kalau tak naik, dia drop.. jangkaan harga nak naik smpai mana boleh dibuat. Time harga senyap, patut time tu beli. Baru tenang..
Like · 2 months · translate
Ayu zawa
raya raya raya duit rayaaaaaa
1 Like · 2 months · translate
shahidan rahim
Boleh jew jatuh balik mcm sblom2 ni bila KSSB jual share dia.. so far baru 12m volume hari ni.. KSSB mgkin ada baki lagi 40m share.. jual beli saham ni mcm zero-sum game.. operator kasi KSSB atau siapa2 dump dulu share diorg.. kasi ringan mau fly.. cume klau masuk penny stock mcm ni.. kene la tahan berbulan..
Show more
Like · 2 months · translate
Mr Pig
I bet it will up back to 0.12 !!!!!
1 Like · 2 months · translate
Azmi Kailan
Even moree…
1 Like · 2 months · translate
mohd zaki Daud
lama dia warm up tu..hold lama2 sikit.
Like · 2 months · translate
shahidan rahim
Memang Lama warm up.. tapi tu la sekali naik berdesup.. x toleh belakang dah..
1 Like · 2 months · translate
Faiz Nordin
keluar lah dulu,tunggu bawah...big volume dah keluar dah Tp...
Like · 2 months · translate
mohd zaki Daud
hari ni byk buang tu..sabarrrr
Like · 2 months · translate
shahidan rahim
Bila buang, kita collect.. tq for the ticket.. kasi cepat habis warm up.. time to fly fly fly
Like · 2 months · translate
mohd zaki Daud
main tarik tali ni..bila nak habis..jerung buang..bilis collect..
Like · 2 months · translate
Wilson Lee
Heading toward 4c kot
Like · 2 months · translate