K Lam's comment on SERBADK. All Comments

K Lam
3 Like · Reply
boycott KK starbuck pandai.tapi sendiri buat business jadi scammer. tipu duit minta duit hebat,buat kerja tak buat. mana boleh macam ni.bangkitla bumiputra yg best
K Lam
majulah tanah air kita. bangkitlah jadi manusia yang bergaya. kita harus memikir betul,ekonomi kita terlalu sedih...apa2 pun kena kuota.tak adil macam ni.bagi chance tapi jadi Serba Dinamik. tak buat kerja duit dah masuk, mana wang itu pegi?sape kene tanggunjawap?
Show more
1 Like · 1 month · translate
Ppp Kkk
syt macam ini hanya tau tipu wang dari bank dan tipu dalam klse then cabut .
1 Like · 1 month · translate
Ppp Kkk
i wonder why BNM tak campur tangan isu macam ni . wang dalam bank pun wang negara juga.
2 Like · 1 month · translate
Bro Fariz
nama karim sebelum convert islam adalah sii chiong wei. karim adalah chinese muslim, u nak main isu agama ke bangsa?
2 Like · 1 month · translate
CK Liew
ibubapa yang bagi nama tetapi ditukar..betul betul kacang lupakan kulit, tidak boleh percaya langsung.
1 Like · 1 month · translate