Chaw Boon Kee's comment on PBBANK. All Comments

Chaw Boon Kee
10 Like · Reply
Public bank tak banyak naik macam cimb
Chaw Boon Kee
kalah pada cimb . dulu cimb baru Rm 3 .00 + sekarang Rm 6.00 +
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
macam mana mau lawan cimb
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
sudah lama simpan. Dulu beli Rm 3 90 cents
1 Like · 1 month · translate
Amos ooi Chin Han
Ini Pbb x blh naik punnya. I sudah hold lama tapi masih harga ini.
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
bukan main contra .Long investment
Like · 1 month · translate
Amos ooi Chin Han
I x main contra. Sebab ini counter x blh main contra punnya
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
sekarang jatuh sampai 4.16 cents boleh beli lah banyak murah.nanti bagi interest pun untung
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
sudah naik kaw kaw 4 19 cents
Like · 1 month · translate
Amos ooi Chin Han
Ada wang lebih blh tambah.
1 Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
saya public bank sudah ada 100 lots sudah cukup ambil interest 2 kali setahun
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
public bank sudah turun target price Rm 4.10 cents
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
tapi tak apa public bank bukan untuk jual
Like · 1 month · translate
Kingli Soh
Run run run , before too late
Like · 1 month · translate
Ah Ming Betta
One year got give two times dividend run for wat?
Like · 1 month · translate
King Ianflamming56ou
soh tu mean insane...keke...king lagi
Like · 1 month · translate
Kingli Soh
The pokok betik beside the branch fall ,not a good sign
Like · 1 month · translate
King Ianflamming56ou
papa....ya....tak payah....kekeke
Like · 1 month · translate
JACKSON NG
holland mood
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
target price Rm 4.10 cents kalau jatuh ini harga masuk lagi.
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
tapi mungkin tidak akan jatuh just tunggu
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
sudah naik balik 4.15 cents sebab itu public bank kuat dan tak boleh jatuh banyak
Like · 1 month · translate
Amos ooi Chin Han
Ini counter sudah naik sikit. Lepas itu jatuh balik
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
jatuh banyak pun tak takut pasal ini counter tak payah main contra
Like · 1 month · translate
Amos ooi Chin Han
Ya betul. Ini counter x blh main contra. Klu ada wang lebih jatuh top up lagi
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
saya sudah simpan ini saham sudah dekat 3 tahun. hari hari ada naik turun sampai akhir pun untung juga
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
jangan beli penny stock selala rugi punya
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
top glove pun boleh katakan satu penny stock .Dulu Rm 10.00 jatuh sampai 0.
80 cents
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
koposit index tak jatuh banyak tapi counters rugi 1019 mengatasi untung baru 219 counters . macammana mau main
1 Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
100 % beli mesti rugi
Like · 1 month · translate
Amos ooi Chin Han
Penny stock x dpt untung punnya. I skrg main simpan dividen punnya.
Like · 1 month · translate
Kingli Soh
Betik sudah jatuh , Tak Mau lari ke
Like · 1 month · translate
King Ianflamming56ou
ya ya....papa....Raja....mau beli murah
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
Orang yang beli public bank semua orang kaya dan bamyak bersabar punya orang. Jatuh tak jatuh kita orang tak peduli langsung pasal kita orang invest for long term bukan main contra
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
kalau jatuh bawah Rm 4.00 kita beli lagi banyak
Like · 1 month · translate
Amos ooi Chin Han
Ada wang x takut jatuh. Tapi takut x cukup wang beli saja. haha...
Like · 1 month · translate
digital teo
Seem many tycoons here , how much 1kg of betik ?
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
Beli public bank tak payah takut .saya sudah invest lebih kurang 3 tahun dan beli ini saham tak ada rugi punya . Ambil interest pun sudah cukup.
Like · 1 month · translate
Amos ooi Chin Han
I pun sama mkn interest saja. Harga x kisah lahh.
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
kalau today closing down besok guarantee up on Wednesday
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
hari hari naik public bank itu hari nampak Rm 4.10 sekarang sudah Rm4.15 naik 5 cents
Like · 1 month · translate
Kingli Soh
Run lol , everyday red …
Like · 1 month · translate
Dan Danne
adui, go up so soon, i tot will go down more
Like · 1 month · translate
digital teo
你这个人越喊越高,害我没得买便宜货
Like · 1 month · translate
Mr. GK
pbb 高层需要注意一下客户的状况,为什么会有这种问题,还是以上链接里的这位客户乱讲?嘻嘻
Like · 1 month · translate
digital teo
BNM rules … instruct pbb or any bank to close it
Like · 1 month · translate
Mr. GK
原来如此,那是什么原因呢?嘻嘻
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
still very cheap public bank
Like · 1 month · translate
Kylie Tan
RHB buy called Public Bank

https://theedgemalaysia.com/node/708592
Like · 1 month · translate
Karen Yit Fun Tang
最孤寒的银行股。。。。派息少少
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
Public bank pun tak payah comment automatically up
Like · 1 month · translate
Vhosea
Once the top mgt change, the share price will definitely up up and up….
Like · 1 month · translate
lee hl
Earning drop 5% , what you expect ?
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
bolehkah public bank jatuh balik Rm 4.10 cents?
Like · 1 month · translate
Kingli Soh
3.910 come , run !
Like · 1 month · translate
KC Chiok
3.9 快点来我喜欢
Like · 1 month · translate
Chaw Boon Kee
boleh turun sampai Rm 4.10 cents tak. saya nak beli simpan
Like · 3 weeks · translate
Amos ooi Chin Han
I sudah mau jual
Like · 3 weeks · translate
Kingli Soh
Everybody run run run
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
lain bank naik banyak cepat dan bunga mereka bagi pun banyak tapi public bank banyak kedekut. bunga bagi rendah harga saham pun tak boleh naik cepat macam kura kura berjalan relax
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
bunga rendah tak apa sekarang kasi harga saham jatuh baru boleh beli harga rendah
Like · 3 weeks · translate
Amos ooi Chin Han
Blh beli bank lain lagi baik
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
tapi sudah banyak tahun beli pbb pasal dia stabil
Like · 3 weeks · translate
James Ku
Q for 4.15 hope can get it.
Like · 3 weeks · translate
Yi Hung
Digital bank mari, Pbb akan hilang FD customers.
1 Like · 3 weeks · translate
Sean Chin
traditional bank less competitive nowadays
Like · 3 weeks · translate
Luqman Hasan
digital bank is coming
Like · 3 weeks · translate
Edmund M
Those with loads money will transfers deposit into digital banking? Don't be ridiculous
Like · 3 weeks · translate
KC Chiok
digital bank will never replace conventional bank, both focus into different market segment, when e-invoicing kick start, conventional bank will have the digital bank features too
1 Like · 3 weeks · translate
Edmund M
MAE digital banking from Maybank is already competitive .
2 Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
price for public bank drop badly Rm 4.12 cents
Like · 3 weeks · translate
Kingli Soh
Run lol , mango tree give you signal already
Like · 3 weeks · translate
Richard KH Wong
4.09 coming。。。。。
Like · 3 weeks · translate
Harry ENG
why fund boikot public bank
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
tak boleh jatuh lagi sudah lock Rm 4.09 cents
Like · 3 weeks · translate
trending boikot
1 Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
sudah the lowest Rm 4.09
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
boleh sapu banyak banyak
1 Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
buyers pun banyak queue
1 Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
100 % going up after I sapu Rm 4.09 cents
1 Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
Public bank no good .tomorrow 100% drop
Like · 3 weeks · translate
JQ
Cbk why u in blue chip u must be in goreng king stock
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
sudah beli banyak public bank. lagi banyak jatuh lagi beli banyak banyak
Like · 3 weeks · translate
Harry ENG
drop can buy more
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
sudah naik 4.14 cents good
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
sudah naik sekarang turun balik. ada orang control ini saham
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
ini sudah jadi penny stock pasal dia punya syarikat saham melebihi 19.41 billions shares
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
kasi dia satu target price Rm 3.80 cents baru boleh beli
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
ini macam comment terus harga jatuh . tak boleh comment lagi nanti saya rugi lagilah
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
tak comment sudah naik balik perlahan lahan
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
buyers sudah banyak sudah lock ini harga 4.10 cents
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
Rm 4.11 pun sapu 50 lots
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
buyers begitu banyak 100 % up
1 Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
100 % up public bank
Like · 3 weeks · translate
Chaw Boon Kee
wow sudah untunglah public bank beli 4.10 nanti mau jual berapa. sekarang 4.18 atau tunggu minggu depan 4.27 cents baru jual
1 Like · 2 weeks · translate