Helffi Helmi's comment on SENDAI. All Comments

Helffi Helmi
1 Like · Reply
Spe la beli tinggi2 tu.. X tau ke maximum 0.455 jee haha..

Nanti mula la salahkan orang lain, bila duit peram lama hahaha
Syamsul Anuar
yeke....skrg da 0.480 da
Like · 1 month · translate
白武士
yeye dah tau TP u 455 ok thx
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Yup.. Tngok jela nanti.. Dah ckap, yang beli lebih 0.455 tu cuma sentiment je.. Mana boleh go higher kalau EMA 200 masih atas EMA 100 zz
Like · 1 month · translate
Haura's Secret
orang ema pegang ema dan park tepi .. orang fibo pulak masuk ..mungkin idk
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Fibo adalah strategy kedua selepas EMA jika tiada arah

Paling kuat adalah EMA.. Fibo dalam situasi ni, tak leh digunakan sebab chart dh touch EMA 200 monthly
Like · 1 month · translate
Midi Nevermore
ye..tau..ema je boleh gerakkan market..
Like · 1 month · translate
Haura's Secret
ada orang target intraday ..ada org swing 3 hari da 1 bulan ada setahun .. chill
Like · 1 month · translate
Haura's Secret
haha bro midi sarcastic... yg trade naked chart pun berlambak tak peduli ema ke apa
Like · 1 month · translate
Fazzhirah Osman
Just respect jer Trading Plan orang lain. Yang untung duit dia. Yang rugi duit dia gak. Risk and Reward sendiri setup
Like · 1 month · translate
Shafik 94
Technical ni subjective bro. Bagi orang trendline macam aku pulak makan. Lawak betui trade pakai indi
Like · 1 month · translate
Midi Nevermore
aku trade sentiment...asal popit..lantak la ema ke jadah ape.
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Ikut kau la.. Nanti jngan marah2 yea.. Hehe
Like · 1 month · translate
Midi Nevermore
kenapa kena marah??xboleh hepi ke?
Like · 1 month · translate
Syamsul Anuar
hahahahhha dlm ni pn nk gaduh ke
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Xperlu trigger ke apa.. Aku dah smpaikan tu, fham2 jela nanti yea

Jngan marah2 kalau tiba2 profit turun balik hahah
Like · 1 month · translate
khairul azman
hahahahaha
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Ntah itu pun nka gaduh.. Aku bagi TP dan awareness.. Kecoh mcam dia je betul kah3..
Like · 1 month · translate
Midi Nevermore
hahaha....biase la kalau ade yg terpaling ni.
Like · 1 month · translate
Syamsul Anuar
da profit jual je lah buat pe nk tgu turun pulak haha
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Sebab tu aku bagi maximum 0.455 je.. Klau lebih tu nasib sentiment jela..

Terpaling apa dik.. Kah3.. Duk kecoh mcam tan tu gak ke?
Like · 1 month · translate
Haura's Secret
kau bagi 0.455 max tu apa ? harga yg patut untuk sendai ke apa ?
Like · 1 month · translate
Syamsul Anuar
boleh naik Lagi ni sebab value buy lg bnyak dari jual
Like · 1 month · translate
Syamsul Anuar
bursa dah touch 1600 strong support
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Harga TP sendai 0.455 maximum dekat EMA200 monthly.. Sebab EMA50 and EMA 100 masih bawah dari EMA200.. So memang x logic naik terus
Like · 1 month · translate
Shafik 94
Logic je. Sebab price gerak dulu baru indi jalan. Yg belajar bbma mesti familiar. Price action is better
1 Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Syamsul, sebab tu aku ckap sentiment je.. Tp kena careful la.. Aku x kisah kau profit smpai 0.600 sekalipun.. Tp x logic la.. Mostly sentiment je for now
Like · 1 month · translate
Haura's Secret
semua indi lag ... kalau indi gerak dulu baru price follow ... semua trader untung ajehhh
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Tngok je nanti.. Aku x nk ckap banyak.. Heheh
Like · 1 month · translate
Haura's Secret
sebelum dia buat high 455 pun ema 100 bawah ema 200 .. masa tu tak sentimen pulak aiyaaaa
Like · 1 month · translate
Pow Kin Lim
ikut EMA sini untung RM100.00,seronok bkn main, ikut sentiment mkt,untung RM1,000.00,buang je EMA tu....kekekeke
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Dah kalau break EMA100 mesti la hit EMA 200 maximum monthly kot haih..
Like · 1 month · translate
Haura's Secret
TP dulu 0.50 ..tunggu bawah 30 sen masuk balik ... sbb max boleh pergi pun 455 je
Like · 1 month · translate
Syamsul Anuar
haha awl lg tp, ptg satgi la 4.30 tp
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Xpe tngok je nanti.. Hahah..
Like · 1 month · translate
Haura's Secret
syamsuk ..dah Match 0.50..pecah 0.5 masuk balik tp kena ingat max 455 je tau
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
X yah nak perli2 orang.. Tnggu jee
Like · 1 month · translate
Mohd Hazwan
Just relax je. Risiko masing². Kalau semua org tahu esok harga saham nak pergi ke mana, dah ramai org berhenti kerja.

Kalau QR bagus mungkin boleh pergi jauh. Kalau local & global momentum masih bagus pun mungkin harga akan well supported. Tapi kalau sentiment tak bagus atau ada bad news, maka kena pandai bawa diri.
Show more
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Ok ready tau.. Sikit je lgi tu.. Aku dah nasihat
Like · 1 month · translate
Midi Nevermore
beli pg td pon boleh popit..xyah ema2 pun..
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Laa.. X yah popit pun.. Aku dari 0.345 hari tu pun dah tau, dia akan naik 0.455 haha

Klau lebih2 tu, agakan kau je hahaha
Like · 1 month · translate
Midi Nevermore
xkisah la agak ke x..xde mnde yg pasti kat bursa..
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Sebab aku pasti hahaha.. Aku bukan agak2 hahaha
Like · 1 month · translate
Midi Nevermore
pasti la sangat... budak2 boleh main teka2 macam kau..haha..
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
X caye try la
1) Mikromb - Fibo 0.350
2) Hiaptek - 0.49
3) JCY - 0.37
1 Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Nanti kau dh try, kau roger aku..
Like · 1 month · translate
Midi Nevermore
boring la...main teka2 ni..
Like · 1 month · translate
Midi Nevermore
xde masa..aku trade sentimen je..xmain ema2 ni..beginner sgt.
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Try la.. Duk kata aku teka2 kah..

Penat la aku bayar Trading view mahal2.. RM400 setahun kot hahha
Like · 1 month · translate
Haura's Secret
up sikit ... k bye
Like · 1 month · translate
Midi Nevermore
hehehehehe...ape lg dia nak taichi.
Like · 1 month · translate
khairul azman
kaki sembang ni hilang mna dah?...hahaha..terpaling bursa la ni
Like · 1 month · translate
khairul azman
mahal sgt ke trading view rm400...org lain beli 2k keats ???
Like · 1 month · translate
Shafik 94
Sudahla korang. Kesian dia. Share setup sikit nak buy kaunter apa pulak untuk push 200% hahaha
1 Like · 1 month · translate
lah muhammad
hahahaha dah la.
Like · 1 month · translate
Mohd Hazwan
Fuhh.. tahniah la korang yg sempat buy minggu lepas.
Like · 1 month · translate
Midi Nevermore
helo2..ade org x..
Like · 3 weeks · translate
Jason Felíx de Patron
ade je. tengah queue 455
Like · 3 weeks · translate
Haura's Secret
may day mayday mayday
Like · 3 weeks · translate