Helffi Helmi's comment on SENDAI. All Comments

Helffi Helmi
1 Like · Reply
Terus senyapp kah3.. Time untung laju kah3.. Terang2 sentiment pastu duk sembang fomo hahahaha
Kaven Tan
knp? knp kene sentiasa tulis kat sini ke?
dulu u bkn cakap xmungkin lebih 455?
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Shh diam.. Itu target normal.. Dha lebih itu namanya sentiment plus fibo support.. X yah la jadi pengikut midi n haura tu hahha
Like · 1 month · translate
Helffi Helmi
Orang2 itu sudah lari dlu maa
Like · 1 month · translate
Shafik 94
Bro sudah la tu. Tak semestinya kita selalu betul dari segi technical. Orang yg modal 7 figure lepak2 je sembang
1 Like · 1 month · translate
Lim Pow Kin
dah byk naik tu,bgi correction ckit la,nnti akn naik jejak 1.00 lpas correction...kekeke
1 Like · 1 month · translate
khairul azman
mu ingt hari2 dy nk naik ke?...standard la bro...mu puyer sembang aritu target mna,hahaha
2 Like · 1 month · translate
Jason Felíx de Patron
kurang bernas mamat ni
1 Like · 1 month · translate
Mat Yuqi
Chill la ...
Like · 1 month · translate
afiq syahmi
Semua dah tp dekat 455 haritu.
Like · 1 month · translate
Haura's Secret
bos jgn la jadi b0do kata dah lama dlm bursa.. reversal bese larrr... lek laaa org dah untung pun TP la.. nak hold lama² bukan investor ...lol
1 Like · 1 month · translate
khairul azman
ak rsa bdk ni trlebih bursa kot ahhahaha
Like · 1 month · translate
Mohd Hazwan
Dari 20c ke 70c je sudah 250%

Mungkin ramai yg dah hit 6 angka dan ada yg hit 7 digit dalam Sendai. Kalau pullback pun masih ramai yg untung.
Like · 1 month · translate
Bhbz Mr
Berusaha dia nak tunggu sendai merah dia nak komen :) .. Tenang2 jer lah..
2 Like · 1 month · translate
Mat Yuqi
Bocah ni ..haha.. Acah2 je tu komen nmpk pndai ..
Like · 1 month · translate
Jason Felíx de Patron
ni mamat max 455 kan?
1 Like · 1 month · translate
khairul azman
mamat 455 la ni ????
1 Like · 1 month · translate
lah muhammad
kene queue 0.455 ke ni. hahaha
Like · 1 month · translate
Haura's Secret
kena que bawah lg sebab next wave sampai 455 je ... tunggu ema 100 dekat monthly gerak sendiri lepas cross up baru all in...
Like · 1 month · translate
Midi Nevermore
hahaha...petik nama terus tu...mmg dasar terpaling bursa ni .kakaka
Like · 1 month · translate
Haura's Secret
yang maxx 455 tu sendai warrant apo lah korg ni
1 Like · 1 month · translate