J Scy's comment on LAYHONG. All Comments

J Scy
2 Like · Reply
Pergi mampus la.. Layhong
mohamad amir Shamsudin
hahaha... no hope for layhong. operator don't have money. revenue ciput.
Like · 1 month · translate
mohamad amir Shamsudin
no investor look at this counter. revenue 5% pun tak sampai.
Like · 1 month · translate
shukri hanafi
Hari ni ada good move..sabar2..hehe
1 Like · 1 month · translate
Mat Yuqi
Sabar itu duit.. ;)
Like · 1 month · translate
Mohd Zamree Ali
relax2 esok naik ni tggu dan lihat
Like · 1 month · translate
dass suki
closing td ada buy transaction yg tggi jugak.. harap2 bkn btst player
1 Like · 1 month · translate
Mat Yuqi
Yup ada volume msuk sblum ttup, pattern close pom cantek
Like · 1 month · translate
Mohd Zamree Ali
esok kalau low pun kjp lpas tu mntk2 shot naik atas
Like · 1 month · translate
dass suki
harap2 bukan geng BTST yg main
Like · 1 month · translate
Mohd Zamree Ali
itu la geng2 itu yg selalu kacau nanti baru nak naik trun trus
Like · 1 month · translate
Kikiki Wakwak
Tgk musim skrg ni kdang2 tu klu ade pendapat mcm perlu kurang komen.. Nmpk mcm jerung ni lgi kita komen positif, FA positif lgi dorg drop2 kn harga
1 Like · 1 month · translate
Mohd Zamree Ali
kite relax je dlm ni meletup jual biar jerung pulak kn hahahaha
Like · 1 month · translate
kho kho
telur goreng dia.....
1 Like · 1 month · translate
nabil hilman
Harga drop. tomorrow confirm ramai jual
Like · 1 month · translate
Mohd Zamree Ali
jual apa lg collect la..time org ramai xsuke kite beli nnti dh naik msti yg jual tu nyesal kikiki
Like · 1 month · translate
mohamad amir Shamsudin
nasib baik dah kuar dari sleeping kaunter ni minggu lepas. dapat layan itronic 2 hari.
Like · 1 month · translate
nabil hilman
kaunter tido.
Like · 1 month · translate
Mohd Zamree Ali
yke?kikiki alhmdllh profit sabar itu duit
1 Like · 1 month · translate
sss
ini kali ini kali ini kali 0.40 0.40 0.40
1 Like · 1 month · translate
Abang Longkang
gogo lay ong
Like · 1 month · translate
Mr Man
Push push push baby........
Like · 1 month · translate
J Scy
Warrant naik x?
Like · 1 month · translate
Mohd Zamree Ali
naikk laaa smpai 0.085
Like · 1 month · translate
kho kho
sayang ayam,jangan marah
1 Like · 1 month · translate
J Scy
Macam boleh x marah... 1.5 tahun kasi hold...
Like · 1 month · translate
kho kho
i pun 2bulan sudah,from 31 masuk
Like · 1 month · translate
sss
saya pun dah hold dekat 17 bulan lo.......
Like · 1 month · translate
J Scy
Tunggu Olympic mai... Tolong kasi naik bosa
Like · 1 month · translate
kho kho
smua orang makan telur ja,
Like · 1 month · translate
mohamad amir Shamsudin
saya baru masuk 2 minggu lepas. tapi tak tahan tengok kaunter dlm whatchlist lain naik2, tapi layhong tido tak gerak2. minggu lepas dah keluar. good luck guys moga capai TP 0.5.
Like · 1 month · translate