Muhammad Ahza Adhwa Zulkepli's comment on EKA. All Comments

Muhammad Ahza Adhwa Zulkepli
6 Like · Reply
Kalau nak take over, syarikat wajib buat immediate announcement. Benda ni ada dalam guidance note sebab aktiviti take over bersifat material. Melainkan ada bukti sebaliknya, Eka Noodles tetap akan delisted.
Farin Parin
Alhamdulillah,saya dah jadi pemegang saham terbesar EKA Noodles Bhd. cuma Company Secretary,CorporateNet berpakat dengan Director lama tak mahu UMUM kan di Bursa Malaysia!.. dia dh take over, tp mmg akan delisted dari bursa.kena buat IPO baru la baru akan masuk balik
Show more
1 Like · 3 months · translate
Ahmad Nazril
zamsaham dah jadi major shareholder
Like · 3 months · translate
Muhammad Ahza Adhwa Zulkepli
You guys tak faham kan. Bila ada material impact, syarikat wajib announce. Tak boleh kata "pakat tak nak umum."
Like · 3 months · translate
Rizuan Ismail
Apa kata bro pm director lama eka..gtaw dia wajib announce
Like · 3 months · translate
Muhammad Ahza Adhwa Zulkepli
Apa makna "director lama"? Material announcement pun tak faham ke apa?
Like · 3 months · translate
Ayie Mahadi
setuju ngn tt
Like · 3 months · translate
Mohd Z
director lama pun dah disposed share tu
1 Like · 3 months · translate
Rizuan Ismail
Sbb tu ikuti kisah takeover ni btul2..main dgr sikit2 ja lpas tu mcm serba tahu..haih laa
2 Like · 3 months · translate
J
Bising2 tah ada beli ka x :D
Like · 3 months · translate
Rizuan Ismail
Dah bli bro xbyk skit ja..pemilikan perniagaan..yg bising ni mmg xbli la n xkan taw knpa
Like · 3 months · translate
Zoro Azmie
bila nk tendang director lame? kita support produk bumi plk.... jgn beli lg produk lain
Like · 3 months · translate
MD Sulaiman PG
lesen remisir dia dah serah sbb dia ada title director dlm sykt2 bskl. taknak COI
Like · 3 months · translate
Muhammad Ahza Adhwa Zulkepli
"The Company was advised by its solicitors that the special notice is invalid due to insufficient notice period given to EKA."

?
Like · 3 months · translate
Rizuan Ismail
Egm otw..shareholder power
Like · 3 months · translate
Muhammad Ahza Adhwa Zulkepli
Kena aware, lepas delisted nanti value dia susut sebab tak de liquidity. Mungkin jadi setengah sen or satu sen untuk setiap satu unit voting rights. Goodluck shareholder.
Like · 3 months · translate
Rizuan Ismail
Doakan kita bjaya takeover utk jdkn company ni kkuatan ekonomi ummah kita..
1 Like · 3 months · translate
Steam game
Lama x dgr pendapat dari tuan adhwa. Smoga tuan sehat2 hendaknya.
3 Like · 3 months · translate