Enal Aziz's comment on MESTRON. All Comments

Enal Aziz
2 Like · Reply
Warant is coming guys
Mohd Zulkifli
Hari tu ada lg attached pdf details pasal bonus warrant. skarang ni dah removed. Mmg betul ke bonus warrant bg 2:1, mother 2 will get 1 warrant?
Like · 3 months · translate
jon choo
Kalau ikut announcement yesterday, 474m warrants, mmg la 2:1
Like · 3 months · translate
槟城炒粿条
April 6 announcement already said
Like · 3 months · translate
GOH BOON HAU
Good news but price drop. Quite weird
Like · 3 months · translate
Ray Tan
Wait for next week.......haha
Like · 3 months · translate
Enal Aziz
Price drop beli la bnyak2 haahaa, 100k lot bnyak tu warant dapat
1 Like · 3 months · translate
Ray Tan
Enal......betul betul.......haha
Like · 3 months · translate
jon choo
Yes, time to grab more before spike up
Like · 3 months · translate
Enal Aziz
Semoga dipermudahkan segala urusan, belum M lagi ni haaahaa
Like · 3 months · translate
Stefan Yee
buy now still got calculate for free warrant?
Like · 3 months · translate
Enal Aziz
Die belum umum date lagi untuk warant, bulan depan baru umum
Like · 3 months · translate
Stefan Yee
beli sekarang boleh dapat warrant lagi lah?
1 Like · 3 months · translate
槟城炒粿条
Ya Stefen kerana ex date belum announce
Like · 3 months · translate
GOH BOON HAU
Nanti minggu depan top up lagi. Hari ini tak dapat beli. Hahaha. Jgn2 minggu depan buat saya beli harga mahal ye
1 Like · 3 months · translate
Abe T
mana tau boleh queue at 0.345 kan?
Like · 3 months · translate
Enal Aziz
Relex2 OK guys don't panic
Like · 3 months · translate