Papa Nia's comment on FRONTKN-WB. All Comments

Papa Nia
13 Like · Reply
park dulu frontkn wb 200/230/250/265
Papa Nia
ulang siar : next 390/420/450/485/510. ngam² touch 510
Like · 1 month · translate
Rohana Binti Deris
515 high ..Next
Like · 1 month · translate
Rohana Binti Deris
banyak yang disposed mak die ..
Like · 1 month · translate
M.M
depa amik divden kot..pasng pergkp...harga 485
1 Like · 1 month · translate
M.M
sampai 515 puan
Like · 1 month · translate
Rohana Binti Deris
takpe la kita stay je x main div
Like · 1 month · translate
M.M
nk p berapa plak ni
Like · 1 month · translate
M.M
oo tuyun balik
Like · 1 month · translate
Fed
Hari ni x ada power yer
Like · 1 month · translate
M.M
harini hari sarung tgn
1 Like · 1 month · translate
Rohana Binti Deris
hc fly stock lain termenung la ..
Like · 1 month · translate
M.M
arini sambung puan
1 Like · 4 weeks · translate
Rohana Binti Deris
baik .okay sudah 100%
Like · 4 weeks · translate
M.M
mcm terlampau active ni puan.....volume besar xde masuk ni....
Like · 4 weeks · translate
Rainmaker KLSE
steady.. haha
Like · 4 weeks · translate
Fed
Volume average ok kalau terlampau besar pun takut!
1 Like · 4 weeks · translate
Fed
Slow n steady
2 Like · 4 weeks · translate
M.M
o ok....ketar lutut dah ni tinggi sgt.....ni
1 Like · 4 weeks · translate
Fed
Premium rendah ni!
1 Like · 4 weeks · translate
Rohana Binti Deris
bagus untuk convert kalau rendah .
Like · 4 weeks · translate
Rohana Binti Deris
mm masih rendah maybank suruh buy mak 4.75
Like · 4 weeks · translate
Rohana Binti Deris
dulu high 0.68 rasa
Like · 4 weeks · translate
Rohana Binti Deris
anak frontkn pelik mak dah rm4 anak patut rm2++ la kan
Like · 4 weeks · translate
M.M
665 puan....masa dia .135sen kitaa tengok je....heheh beli la harga 20sen....boleh la wat beli pintu kete myvi....hihihi
1 Like · 4 weeks · translate
Rohana Binti Deris
Hehe OK juga pin pintu kete pun boleh tula 665 high kan ..mana tahu die nak g lebih 665 masa tu mak touch 4 xlama tu turun
Like · 4 weeks · translate
Fed
Patut 10% premium tu 0.800 T.T mmg boleh beli pintu je skrang keke
1 Like · 4 weeks · translate
Rohana Binti Deris
tapi gearing anak makin turun makin laju la die ..lebih 80sen boleh kot hahaha
Like · 4 weeks · translate
M.M
adesss....kalu 80sen dah 200% ....huhuhu
1 Like · 4 weeks · translate
M.M
o bertahan.....kaya geng2 ank fronkn
1 Like · 4 weeks · translate
Rohana Binti Deris
gearing makin turun ..kalau bawah 3 berdesup la ni
Like · 4 weeks · translate
M.M
menuju ke 60sen
2 Like · 4 weeks · translate
Rohana Binti Deris
inshaallah aminn
Like · 4 weeks · translate
Fed
Harap blh break 0.600
1 Like · 4 weeks · translate
Rohana Binti Deris
aminn..insha allah
Like · 4 weeks · translate
M.M
fuh mcm ikut bursa ek
1 Like · 3 weeks · translate
Kent Lee
Can go for 0.80
1 Like · 3 weeks · translate
M.M
arini ank tuyun dulu....selalunya mak dia buat begitu....huhuh....
1 Like · 3 weeks · translate
Rohana Binti Deris
die dah rehat dulu penat asyik naik je
Like · 3 weeks · translate
Fed
Premium makin rendah dah ni
1 Like · 3 weeks · translate
Rohana Binti Deris
lupa kiraan premium kalau - minus untungkan beli anak convert mak
Like · 3 weeks · translate
M.M
byk plak tuyun arini.....mcm nk p test support je....
1 Like · 3 weeks · translate
Fed
Profit taking biasa tu harap support ade
Like · 3 weeks · translate
Rohana Binti Deris
anak turun banyak
Like · 3 weeks · translate
Ko Ko
up too fast, rest dulu
Like · 3 weeks · translate
Durian Man
omg....nasib baik i ptg dh jual semua
Like · 3 weeks · translate
Fed
Clear resistance dulu banyak orang sangkut kat 0.600 atas
Like · 3 weeks · translate
Rohana Binti Deris
esok cuti next week cuti sekolah org nak g jalan2 la kot
Like · 3 weeks · translate
M.M
o betul la jerung ada kelua semalm...kot ni
Like · 3 weeks · translate
Rohana Binti Deris
jangan paus yang keluar sudahla hahahaha..
Like · 3 weeks · translate
Ko Ko
sorry nak tanya... malay boleh beli saham?
1 Like · 3 weeks · translate
Rohana Binti Deris
boleh je kalau buka acc cds maybank, rhb , mplus dan lain2 janji ada cds acc cari shariah compliance for Muslim
Like · 3 weeks · translate
Rohana Binti Deris
dekat nasdaq pun ada saham shariah compliant nak tahu shariah ke x ada install apps zoya
Like · 3 weeks · translate
Augustine Cheng
sorry, just curious...harap jangan marah, adakah warrant shariah compliant? saya nampak banyak rakan "main" warrant dah macam berjudi, cara mereka bukan invest dah.
1 Like · 3 weeks · translate
Rohana Binti Deris
warrant ada yang shariah ada yang x shariah ..mcm anak frontkn yg ( C ) tu x shariah
1 Like · 3 weeks · translate
Rohana Binti Deris
yang nak main x shariah tu bukan kita yang jatuh hukum tuhan kalau kita nampak boleh kita tegur secara berhemah
Like · 3 weeks · translate
M.M
bg yg muslim setting siap act cds ...as islamic act....nanti tak leh beli la konter non shariah
1 Like · 3 weeks · translate
M.M
kami berdagang bukan bermain.......hehehee
1 Like · 3 weeks · translate
Fed
Berdagang good word! Beli saham company means buy the business keke
1 Like · 3 weeks · translate
Rohana Binti Deris
hahaha mmg x main2 ..kita pelabur juga pelebur hahaha
Like · 3 weeks · translate
Ko Ko
thanks for answering my question !
1 Like · 3 weeks · translate
M.M
puan epf ni dia intrady ka? dah 10% balik peganganya....hehehe
1 Like · 3 weeks · translate
Rohana Binti Deris
tula beli jual hari sama macam intraday tunggu emak dia announced div ramai masuk balik
Like · 3 weeks · translate
M.M
lompat pg kot ni....
2 Like · 3 weeks · translate
M.M
esok lompat ni puan ....nvidia nk lompat ni
1 Like · 3 weeks · translate
Fed
Mmg kena ada patience ni!! Tunggu game
2 Like · 3 weeks · translate
M.M
mak menurun ni.....nmpk mcm nk p cari line ma 20
1 Like · 2 weeks · translate
Fed
Bagi retrace sikit nanti lg power
1 Like · 2 weeks · translate
M.M
arini xmau lompat...esok kot lompat
1 Like · 2 weeks · translate
Rohana Binti Deris
die rehat lama sikit ambik nafas ..market bursa pun merah ni
Like · 2 weeks · translate
Fed
Emak degil
1 Like · 2 weeks · translate
Fed
Adakah kita sedia utk 0.800!
1 Like · 1 week · translate
Rohana Binti Deris
mari bersedia
Like · 1 week · translate
M.M
wah dah abis rehat
1 Like · 1 week · translate
Rohana Binti Deris
baru celik mata nak bangun ke nak rehat balik x sure depend on market
Like · 1 week · translate
Fed
Mungkin kwsp main main kut satu beli satu jual
1 Like · 1 week · translate
M.M
betul....la jual....xmembeli arini
Like · 1 week · translate
Rohana Binti Deris
market merah petang ni ..suram lagi
Like · 1 week · translate
M.M
nmpk mcm ada jerung keluar
Like · 1 week · translate
Fed
Emak graph mcm ok tapi mmg bnyk selling. Kena tunggu jer la operator
1 Like · 1 week · translate
Rohana Binti Deris
market x stabil jerung mana nak masuk sabor2
Like · 1 week · translate
Fed
Frontken sentiasa ikut graph kalau tngk macd/rsi mungkin kena sideway 2 minggu kita rilek dulu
1 Like · 1 week · translate
Rohana Binti Deris
kita g jalan2 dulu tgk trade stock lain
yang naik ..frontkn ni bagi die tarik nafas panjang
1 Like · 1 week · translate
M.M
adess sy uninstall apps dulu lah
1 Like · 4 days · translate
Fed
Aku jugaa uninstall sampai next qr keluar
1 Like · 4 days · translate
Rohana Binti Deris
akk tengah monitor prtasco,gob dan asiapac ..frontkn ni jeling2 je buat2 sibuk takdela panik
Like · 4 days · translate
Fed
Jerung besar keluar ni
1 Like · 4 days · translate
Fed
Panic paling bagus boleh flushkan semua
1 Like · 4 days · translate
M.M
arini kot dia nak p atas
1 Like · 2 days · translate
Fed
Mak dah kejar anak
1 Like · 2 days · translate
Rohana Binti Deris
harap p3cah 60sen minggu ni
Like · 2 days · translate
Fed
Tolong push sikit anak masih murah keke
Like · 2 days · translate
M.M
kaya dah puan rohana...huhuhu
1 Like · 2 days · translate
M.M
2 minggu dag jerung keluar ...ni minggu ni mcm masuk balik....tf day pun smlm ada masuk
1 Like · 2 days · translate
Rohana Binti Deris
aminn ..harap boleh buat beli tanah
Like · 2 days · translate
M.M
cari tanah yg ada musang king la puan ....
1 Like · 2 days · translate
Rohana Binti Deris
hahaha..baik2 kena cari belah2 kg mcm tu
Like · 2 days · translate
M.M
dah di jangka ...mungkin sebb malm ni ada pengumuman us ni......
1 Like · 2 days · translate
Rohana Binti Deris
umum apa dia pulak apa yg nak naik
Like · 2 days · translate
Fed
Semoga 0.800 hehe
1 Like · 2 days · translate
Rohana Binti Deris
amin tengok mak demand nak g rm5
1 Like · 2 days · translate