razis Sulaiman

  • Following

    0

  • Followers

    0


Fame: 30
No Bio yet.

Joined Jun 2020

Comments

PP dah habis ke ni, macam dah bukak border je tu.. ayuhhh
6 days · translate
1.7 boleh pergi ke… huhuu
3 months · translate
Nak sedapkan hati dia buat spring, taknak sedapkan hati memang dia nak flush sebelum pape news nak keluar, huhuu.. rasa sebab PP ni..
4 months · translate
Ya if refer gann9 1.39.. so dekat area situ la resistance dia..
4 months · translate
Pp belum habis bro..
4 months · translate
Sikit lagi nak TP. Ayuhh 6bid to go
4 months · translate
Slow and steady..
4 months · translate
Kita tunggu T3, kalau tak jadi jugak kita tunggu T365 pulak, hahaaaa…
4 months · translate
Anak gearing tinggi, lambat lembab..
4 months · translate
Jeng3, jeng3
4 months · translate
Load more