All Comments on TRIVE Reload

Login to comment.
兮兰小号把偏爱给sb靖雯
Like · Reply
Solar gain net profit, future same as Solarvest rm1.32
Khairul Izzat
last time i take profit still shariah compliance... why..? cannot aa..?
Like · 5 days · translate
Mohd Faez
leave some comments cannot meh..
Like · 4 days · translate
Darren Ong
Like · Reply
这是炒股,慢慢起=高成本。
这情况叫:请君入甕
Darren Ong
这支烂股,consolidate 时我吃过一次亏了。
让他自己炒,自己high就好。
进来就住高楼了
1 Like · 5 days · translate
Fazly Subadi
Like · Reply
Ada jugak yg minat counter ni eehh.. atau sendiri beli sendiri jual.. tapi ok jugak lahh lama sangat kat atas gunung tuu..
Mohd Ahmad
Ada demand ad la minat tu.. Bnyk je kaunyer scam terbang kelangit biru.. Tak trun2 k hari.. Jgn masuk sdh la kaunter nie.. Non syariah.
1 Like · 5 days · translate
Moo Jun Kee
Like · Reply
hope can go to 0.950
Muhamad Hanif
Like · Reply
SC suka beno syarikat niii.....masyukkkk
lulus Right issue, lulus bonus issue, lulus OR konon2 cover blik.......last2 declare non-syariah.........leboh holder yg akaun syariah...........
MOHD RAZIF BIN AZIZ
kalau tengah menunggu bak dapat balik harga ngam2 asal terlajak naik untung berjuta amik je la rezeki tu..tapi jangan buat2 terlajak sudah :))
Like · 3 weeks · translate
mohd ariffin mohamed
Elakkan la trade kaunter2 mcm ni.
Like · 1 week · translate
林妹妹
Like · Reply
这只爛股,呸
Yuss Yusof
Shit counter...going back 0.025 after con and scam people..tuii.
Like · 1 week · translate
Ahmad Badrul
Like · Reply
Haram jadah.. Tibe2 kaunter jadi haram.... Mmg ko akan mati dalam keadaan hina.. Busuk. Sakit..
Mohd Ahmad
Sme dgn aku.. Skrg tggu modal n ambik balik untung dulu..
Like · 3 weeks · translate
MOHD RAZIF BIN AZIZ
kalau kes saham yang dipegang tetiba jadi non syariah still bleh pegang lagi...sampai harga naik jadi macam mula2 masuk..
Like · 3 weeks · translate
Versi Satu
Like · Reply
punya la lama tunggu... bertahun2 jadi bangkai, skrg tak halal pulak... jemm...
Wooi Lin Tan
Like · Reply
Trive 啊!很多人看你不起啊。。。哈哈哈!
Iqbal Abd Ghaffar
1 Like · Reply
Kesian lah korang. Dipermainkan oleh Stanson.