Versi Satu

  • Following

    4

  • Followers

    58


Fame: 339
Barang Yang Lepas Jangan Dikenang. Dalam trading anda pasti mengalami beribu kali terlepas peluang.

Joined May 2017

Comments

gap up gap up
4 days · translate
sapa join AGM arini?
4 days · translate
tak kisahlah nk tukar nama ka apa ka, janji jgn jdi non shariah mcm xox udah ler..
1 month · translate
ok cantik , Jumaat steady atas 1.16 ... boleh pegi jauh
1 month · translate
esok Jumaat biasa selling agak kuat, boleh steady atas 1.16 ni. siapa tertinggal bas aritu boleh collect esok
1 month · translate
nnti test support 1.16 tgok cmne
1 month · translate
aax utk flight oversea, kompom terbang lah nanti, harga tgh bottom sgt ni
1 month · translate
sudah boleh rentas negeri, melancong oversea, flight ✈️ terus terbang, ini kali airasia wat profit
1 month · translate
mgkin news tu sengaja bgtau ketika ni, retailer panic sell, jerung sauk lg, sbb aax tgh murah, bottom fishing,
2 months · translate
aax rugi, ade effect AirAsia tak
2 months · translate
Load more