All Comments on KAB-WA Reload

Login to comment.
TRADE FOR a LIVING
4 Like · Reply
last day..warrant paling banyak orang menyumpah menipu...terkubur duit aku dekat sini rm100k++.dalam sejarah kena dengan warrant macam ni..
TRADE FOR a LIVING
dah exp pun masih ada.
1 Like · 1 month · translate
napis 22
bertabahlah tuan...sifu seperti tuan mudah untuk bangkit semula
1 Like · 1 month · translate
Khairul Azuan
3 Like · Reply
Sama laa senasib..Lebih kurang 230k hilang lenyap..Saja nk tepek kat sini buat kenang kenangan..Info pada yg nk cuba2 masuk beli warrant lagi..Sesalan tak berguna..Tk de rezeki..Bertabahlah..
TRADE FOR a LIVING
nak recover balik dalam jumlah to tak tahu la bila..sebab dalam saham ni untung rugi tak pasti...takut 350k to susut je...bukan bertambah..jangkaan untung last bertambah rugi...
1 Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
hazwan ko rugi berapa k?dalam warrant kab
1 Like · 2 months · translate
richardlawrence67
Like · Reply
tunggu issue KAB WA yang baru..saya beli 10k terus sbb saya sayang KABWA
TRADE FOR a LIVING
hahaha...takdek la.bergurau je...
Like · 2 months · translate
richardlawrence67
baik la boss
Like · 2 months · translate
Loko Loki
1 Like · Reply
selamat tinggal sayangku
roslan derani
2 Like · Reply
Jangan ditangisi pemergian KAB WA nanti KAB WB akan ada...
TRADE FOR a LIVING
tunggu die bagi bonas issue atau buat right issue...tiada dua benda ni tak wujub KAB wb.
1 Like · 2 months · translate
TRADE FOR a LIVING
atau memang die taknak pun buat warrant baru.sebab die boleh call macam2 jenis warrant
1 Like · 2 months · translate
richardlawrence67
Like · Reply
Sampai berjumpa lagi KAB WA
Bea E Ab Hamid
Like · Reply
by... selamat tinggal
mohd faisal mohd nor
Like · Reply
risiko trade warrant.
Bea E Ab Hamid
Like · Reply
jahat betul
richardlawrence67
Like · Reply
KAB WA guna duit bercuti² di oeverseas