All Comments on KAB-WA Reload

Login to comment.
Vanila Chocolate
11 Like · Reply
anak ke emak yang derhaka? haha... emak lari tinggalkan anak
TRADE FOR a LIVING
kalau aku tilik vc ni...operator nak pump naik lagi ni...breakout kita lompat masuk kekeke
Like · 17 hours · translate
Mohd Alif Jahidi
cari ayam tak jumpa2.....kaunter ayam pon tido
Like · 16 hours · translate
zam caol
Like · Reply
apa macam guys maseh dalam kapal atau sudah lari
Mohd Fadzli
dalam kapal lagi
Like · 3 days · translate
zam caol
bagus Tuan Mohd Fadzli semoga berjaya
Like · 3 days · translate
Kadokawa kintaro
Like · Reply
tak payah la masuk stock ni.. baik melabur kat Agriculture..
zam caol
2 Like · Reply
sabar yg jatuh akan naik balik so sebagai trader jangan gelabah dan terus bertahan hingga ke hujung nyawa hahaha pasti akan naik suatu hari nanti
Fauzan Othman
ep berapa ?
Like · 4 days · translate
Taufiq Zahari
0.048
Like · 3 days · translate
Muhammad Hilmi
2 Like · Reply
Waiting game
Mohd Rais Jali
2 Like · Reply
anak betul2 derhaka
Mohd Salim
Que sell tebal sgt, berebut nk jual tu knpe ?mcm la warrant dah nk expired (:
Like · 1 month · translate
TRADE FOR a LIVING
Q sell tebal sebab operator masih lagi nak beli harga 0.035 kebawah..operator akan block harga dari naik 0.04.
Like · 1 month · translate
Taufiq Zahari
1 Like · Reply
Ini apa cerita ni
Bea E Ab Hamid
Like · Reply
Kalau kita tukar ke mother share blhke... Camna cara.. Rugi tak
Pendulum
Like · Reply
that's right.. keep selling!
Muhamad Ridzwan
Like · Reply
premium dgn gearing ke laut...lebih baik follow mak je...kalau utk invest mgkin setahun naik 5 bid je.. teruk...