TRADE FOR a LIVING

  • Following

    0

  • Followers

    226


Fame: 851
TECHNICAL ANALYSIS up trend or down trend STOCK..

Joined Jan 2020

Comments

share ada baki 140juta lagi bro...baru 22 juta listing.semua dalam 168juta nak kena listing...
4 days · translate
wah... untung la...
1 week · translate
wahh. tan banyak happy hari ni.happy die lain macam kekeke.
1 week · translate
harapan begitu lah kekeke..operator jual dekat diri sendiri je hari ni dkt warrant..
1 week · translate
hold saja lah......KAB ni tak follow market aku tengok.kalau die nak naik,die naik je.kalau die nak turun die turun je tampa beri sebarang amaran......
1 week · translate
wah....tan nelson sudah sapu 0.05.pecah pun pecah la.hold saja kekeke.
1 week · translate
tan nalson you sapu habis ka 0.055 kekeke.dah tak lama nak terbang ni.
1 week · translate
siapa la pergi jual dekat 0.050.
1 week · translate
kekeke....you ada beli ka tan nelson
1 week · translate
Load more