TRADE FOR a LIVING

  • Following

    0

  • Followers

    309


Fame: 1,117
TECHNICAL ANALYSIS up trend or down trend STOCK..

Joined Jan 2020

Comments

contoh vsolar warrant dah berbulan tak aktif sebab dah dekat nak exp...
5 hours · translate
tak semestinya jugak....cuma kita takut warrant ni tak aktif bila nak dekat exp...tengok keadaan la macam mana...ada signal sell kena jual.6 bulan/3 bulam macam to la....
5 hours · translate
kekeke betul2...santai2 je...tak perlu pikirkan masalah orang lain...
11 hours · translate
orang tolong die kata scam pulak....adoi sakit...KAB ni ko tak payah la tengok razif cari kaunter lain la.takut mantel ko tak kuat hold lama2..study la...kata pandai scan kan..
11 hours · translate
6 bulan sebelum expired kena dispose....
12 hours · translate
aku kesian dekat ko razif....aku belanja 1 kaunter dekat ko ...beli la kaunter PANTECH confirm tak menyesal.sekarang harga 0.830...
13 hours · translate
razif....lebih baik ko pergi cari kaunter lain bro...ko tak sesuai dekat sini.....lain tempat pun aku ada beli la...sini tetap hold...aku cuma percaya dengan analisis aku je...orang lain bagi pandangan sorry la aku sikit pun tak percaya.kecuali die bertauliah....
13 hours · translate
Q4 dengar cerita top profit...kab ni top profit can fly.. news lain operators tak layan.
18 hours · translate
harap harga bertahan atas 0.390 hari ni...kalau tidak akan drop lagi...bulan ni Q4 + BAJET 2023.harap...n2 la...
18 hours · translate
sabar abang....operator warrants tahu mother share belum masa sesuai untuk naik lagi...sebab itu warrant tak naik.bila operator mother share ready pump naik.warrant akan follow naik...mari kita tunggu bulan ini.....
19 hours · translate
Load more