Azni Awang

  • Following

    0

  • Followers

    0


Fame: 13
No Bio yet.

Joined Sep 2018

Comments

Org lama pesan, jgn cutloss kat harga terendah. Tapi mana harga terendah? Mmg tiada kepastian. tapi kalau kita ada pengalaman, kita boleh agak walau mgkn trsasar. Dah jatuh 50-60% tu, boleh agak tulah base/support dia. Maka brsabarlah tunggu dia melantun. Alang² dh loss bnyk, tunggu ajelah sikit lagi dia melantun. Mgkn dia blh jatuh lagi sblm melantun. tapi tulah, alang² dh rugi bnyk kn... sbb tu kalau agak dh sampai base dia, saya buat everage. Nanti dia naik separuh, cabut la.
3 months · translate
Harga tuan tanah masuk ni harga selamat pada saya. kalau cutloss pun x bnyk. yg gelak² tu mesti beli harga 0.80 ke atas. dh loss bnyk, kerja gelakkan org yg beli harga bawah plk.
3 months · translate
Ramai manusia sakit jiwanya... Seronok lihat manusia lain jatuh. perangai manusia kurang tamadun. korang yang suka gelakkan org ni tak akan ke mana...
3 months · translate
Semua orang dah give up. Itu maknanya apa? Ada chance benda ni akan melantun. Mana ada saham yang jatuh tersungkur melingkup dalam sekelip mata? Mesti ada satu masa dia melantun jgk walau mgkn x sampai resistant. Biasanya kalau dh jatuh 50% dlm waktu yg singkat, try buat everage. Target separuh kenaikan saja cukup. kiraan kasar, dari 0.80 sampai 0.40, separuh kenaikan lbh kurang 0.60. Lepas tu terus keluar sama ada dgn profit atau rugi tipis.
Sekadar kongsi pendapat n pengalaman...
4 months · translate
Nak tunggu sampai harga pucuk entah sempat ke tidak sbb waran ni akan expire bulan 3 tahun depan. Pandai²lah keluar ya masing². Kalau trpaksa cutloss, cut lah masa harga tgh mencanak. Cut semua atau sikit².
7 months · translate
Saya pernah sangkut kat puncak dulu. lepas tu everage dan terus everage sampailah dpt harga everage 0.08. Bnyk sgkut modal kat situ. Syukur naik balik. Skrg cuma nk ambik modal balik ajer...
7 months · translate
Saya masih hold setakat pecah 3 bid support. Lagi pun, support kedua masih jauh di bawah. Masih nampak uptrend. Sama² kita tgk. Turun lagi bawah, cutloss makin besar la jawabnya.
9 months · translate
Doakan gamuda we meletup ke 0.200. Maknya dh letup² lama dah
11 months · translate
yes, looks like cup and handle.
1 year · translate
kalau dia patah balik, saya takut dah nak masuk sbb nak expire lg 4 bulan
1 year · translate
Load more