Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us by disabling your ad blocker.


Hendra Saputra



  • Comments

    1K

  • Following

    0

  • Followers

    0

No Bio yet.

Joined Dec 2018

Activities

shark with sindiket try to control prices up or down.....they will try to get price they want before push up.
4 months · translate
sindiket control..........
4 months · translate
ethan.....sebelum keluar berita baik awal2 lagi shark dah buang share.mereka sudah tahu lebih awal...mereka dah planning buy low sell high..tengok jumlah share yang di dagangkan dah berkurangan.shark dah beli terlalu banyak setiap hari.tunggu masa untuk rebound semula je..
4 months · translate
no.....my cos 0.140
4 months · translate
thomas will kill all haha....
4 months · translate
jerung pandai ni.jerung pun main contra.....ramai kena tipu..hati2 siapa yg main contra..follow shark....jual beli.jual beli.hari ni beli esok jual.
4 months · translate
harap bulan ni boleh naik.sama2 rasa untung.
4 months · translate
sudah mahu terbang lagi gogogo.
4 months · translate
hari ni ikan pirana tak masuk kerja lagi ke?dah nak dekat pukul 11.00pg ni.
4 months · translate
paikia...KNN maybe play sideway for how long i don't know.maybe until come to the next QR.if a new project in price will go up again.
5 months · translate
Load more