Mohd Zaki Saleh

  • Following

    0

  • Followers

    0


Fame: 64
No Bio yet.

Joined Mar 2019

Comments

kaji lah kaunter lain, macam Olympia ke, Zelan ke & banyak lagi kaunter2 lain. Peringatan!!!! buat kajian terlebih dahulu. untung & rugi sendiri tanggung :-)hehe, untuk yang baharu nak belajar jangan lah beli banyak2. Untuk permulaan beli 100 lot - 300 lot.... beli 3-5 kaunter cukup.
1 month · translate
kalau drop lagi esok, jgn tunggu terus CL je. sya faham, walaupun pahit utuk diterima...cari lah kaunter lain.
1 month · translate
tapi awk kena set CL juga, kalau dia pecah juga, kena keluar dulu.
1 month · translate
akan buat penurunan sedikit sebelum naik k3mbali.
1 month · translate
pendapat saya lah, mcm bahaya je kaunter ni.... silap hari bulan boleh sampai <0.10
1 month · translate
pada saya lah, mungkin akan naik sedikit, lepas tu turun ke support dan naik kembali.
1 month · translate
siapa nak masuk boleh je 0.10,kalau dapat 0.095 lagi cun. kalau tak jadi keluar lah <0.09
1 month · translate
harap2 bulan 4 akan pulih kembali....
1 month · translate
kaunter kaya, yang beli kaunter je melingkup..
1 month · translate
hari ini tak JADI :-)
1 month · translate
Load more