Alit ip Wafacddfjjjr sdfv 4dffþy

  • Following

    0

  • Followers

    3


Fame: 53
No Bio yet.

Joined Jul 2019

Comments

mau tutup gap ka mau tutup akaun aku terus ni?laju betul limit down
1 day · translate
ni lah share paling banyak aku buy.nak jual kang time tu lah dia terbang.perrgh lagi sakit hati
6 days · translate
kalau aku yg nak goreng mmg aku kasi pecah support.biar berterabur ikan bilis.time ni lah bleh collect tiket banyak2
6 days · translate
ingat...sindiket akan gunakan entiti aka company utk dikorbankan supaya dapat untung.now kena pilih avarga or dato.selamat menilai semua
1 week · translate
projek x sampai sejuta.haha...tp ok lah.good vibration
1 week · translate
so victor pp will dilute only 56% from 30% of total share price?pening sikit la dilution ni
2 weeks · translate
mestila boleh.cuma mostly pp ni dilute share price.kalau dia spike mmg sempoi lah
2 weeks · translate
aku hold jer sbb buy time 0.17.malas nak sell pastu q balik.biar lah dia nak meleret.punya la panjang inverse h&s.kaw punya accumulate
2 weeks · translate
ingat nak shoot skali pp pulak.10% share dilute...0.19-0.17 range coming.10% pp ni poyo jer.bkn utk expansion pun.lebih pada nak goreng.tp dah goreng nanti mmg masyuk beb
2 weeks · translate
tgk chart sebulan sekali sudah la kaunter ni.tengah accumulate ni menyampah kalau tgk hari2
2 weeks · translate
Load more