Sharum Tandang

  • Following

    0

  • Followers

    0


Fame: 12
No Bio yet.

Joined Dec 2019

Comments

beli boss bnyk2.. bole naik lagi tu
3 weeks · translate
lagi KWSP keep selling .. apa petanda tu... merah lagi ke Q1
3 weeks · translate
no dividend major shareholder bising lar boss.. hehehe...
2 months · translate
mmg buta kayu lar kalau tgk mgmt dia berfikir.. 1st n 2nd quarter bole lagi faham.. ni sampai 4 quarter.. BODOH amat... if U tau U buy fuel guna USD.. buy lar n keep in your foreign currency acct.. tak kan aku nak kena ajar dorg yg gaji ratus2 ribu ni kan
3 months · translate
nak cerdik buat apa.. janji gaji 2.4juta suda masuk akaun bank... hahaha
3 months · translate
hahahaha... mana si penjilat Malakoff itu hari... korg bole beli lagi share dorg.. sure meletup2
3 months · translate
abis tu ikut kepala bapak kau ke
5 months · translate
projek Abu Dhabi tu HOA lagi.. kalau jadi nak buat projek pun maybe 1-2 years start projek..
5 months · translate
Hahaha...profit kaw2 tang mana... dalam 2-3 tahun ni ... Prai dan Lumut akan tamat PPA.. makin tenat lar dorg ni.. If USD mencanak naik.. jangan kata untung salah hemat lingkup
5 months · translate
apa ke lawak ni bro... Stock market ni mana ada sentimen bumi ke tak bumi.. tak payah nak main kad racism lar... mgmt bkn bumi pun kalau bengap manage company mmg lar jadi mcm ni
5 months · translate
Load more