Mohd Razif Mohd Shah

  • Following

    1

  • Followers

    94


Fame: 712
DAH KAYA MESTI HENSEM


Joined Mar 2020

Comments

Trade saham ni kena ada trading plan..aku dah clear dah semua kaunter..so far utk Serbadk ni 3 kali keluar/masuk overall still profit lagi..rilek² sudah..hahaha
3 months · translate
Clear dulu Alif..so far takda catalyst nak push market naik..reserve bullet
3 months · translate
Yo Razif disini..
@Alif amacam? ada kaunter best² ke?
3 months · translate
@tan..selalu kutip nanti sakit pinggang..hahaha
xmau naik²..
3 months · translate
@TFAL.. ok ke tu ???
3 months · translate
Next AT..hahaha
TP 0.30
3 months · translate
Ang pow tomorrow??? hahaha
4 months · translate
Gua rilek je bro..ni 2nd round pakai duit profit kalau naik/turun takde nak kalut pun..lu org je yg kalut,jgn nak toxic sgt..hahaha
4 months · translate
Tak nak ckp la kereta apa,nnt org ckp sombong..hahaha
4 months · translate
Agaknya lu baru bgn tido kot bro..gua comment dkt kab-wa suruh masuk 0.095 tu pebenda bro..lu pi check komen gua dkt kab-wa,kaunter yg lu kompang suruh beli sampai sekarang semua sangkut dah setahun..hahaha
4 months · translate
Load more