H A

  • Following

    1

  • Followers

    0


Fame: 19
No Bio yet.

Joined Jun 2020

Comments

Ada sebab MRCB jadi mcm ni.
3 months · translate
Yg berkokok tu dah tak sabar2 nak menjual la tu.
5 months · translate
Tak jgak. Loss hanya akan materialised kalau die jual. Selagi tak jual,belum loss. Tgk la brapa lama die bole hold. So dieorg akan speculate la itu ini nak cari buyer. Kalau tak pun, tunggu je la jerung2 masuk. Byk project2 skrg smua nak kene private fund, bukan govt fund mcm dulu lagi dah.
5 months · translate
Soalan yg bagus.bcoz this shares berlambak dlm market, sejak right issue Q3 2017, dah tak penah naik. Tapi nak main Elliot ok je.
5 months · translate
Before PFCE it was APP
6 months · translate
MRCB main Elliot bole la. Asal jgn kena mkn.lalalalalah.
6 months · translate
Die suruh org lain beli, die pulak akan jual.lalalalala.
6 months · translate
Shares buy back. Too much shares in the market.
1 year · translate
Usually with this kind of action,should has announcement later today.
1 year · translate
Load more