Wan Wan

  • Following

    0

  • Followers

    0


Fame: 123
Try to be a Little Investor @ Long Term Swinger. GAMBATEH!!

Joined Jun 2020

Comments

hint kat dalam ni biar thread ni bersambung..
12 hours · translate
Thanks bro MN..
15 hours · translate
Azmy Jdt if ada lagi potential warrant bagi lah hint..
15 hours · translate
Ika better tunggu candle close petang ni atau open candle Next Week. Ni pun price sangkut dekat 0.940.. good luck
1 day · translate
Thanks bro. Kalau nak swing sedap ni. Peram setahun 2 kurang2 Rm3 boleh sampai ni.. Ahaaa
1 day · translate
Ya betol Razif. Ika.. secara technical price boleh pergi jauh lagi disebabkan Resistance dah jadi Support. Tapi kalau ikut sentiment faham2 lah..
1 day · translate
Break resistance at 0.555
1 day · translate
New support at 0.855. Good luck guy's..
1 day · translate
2week show.. so crazy
1 day · translate
why bro?? explain first
2 days · translate
Load more