hosni abu bakar

  • Following

    0

  • Followers

    0


Fame: 11
No Bio yet.

Joined Aug 2020

Comments

How much do bought KAB son @Alex sori just asking bcoz i saw u really study this counter deeply...every news u know...hahaha superb
1 week · translate
hahaha betul2 @ muhammad khairul...tgk jualan pun dah slowdown rasa director pun dah nak habis jual anak kab ni..semoga lepas ni boleh la terbang setinggi langit...rsi pun menuju ke oversold dah...CANTEKKKKK...just tunggu jerung2 pump pulak...
1 week · translate
lek yg takut x yah masuk dulu...anak ni mmg perlu oversoldkan dulu sbb chart pun masih duduk bawah MC D line lagi mayb next week boleh tgk balik....as long as mak main atas 80c ni kira cun lagi ni bila2 je boleh spike Rm1...lek2 je in shaa Allah ada rezeki boleh naik tu
2 weeks · translate
premium dah semakin cun...gearing= mak atas singgit baru cun...mak macam naik nak tutup gap gap dulu tu...director plak buang anak kutip mak...xpe sabar je dulu umur anak lama lagi nak xpired, FA pun cun konter ni buat untung je...lek lek je
2 weeks · translate
yeayyyyyyy.....tebabooommmmm....
2 weeks · translate
are u serious @alex about the news...
hmmmm....its ok tomorrow itu news kasi LU 3 kali alex kasi tebabommmmm sama ini konter...besok haaa kita semua tunggu itu news...
2 weeks · translate
u kasi pump lebih sikit bro @alex
2 weeks · translate
tapi gearing tinggi tu yg x gerak2 tu @alex
2 weeks · translate
happy boooommmm...(fire cracker)@ alex hahahaha....
3 weeks · translate
Load more