Helmi Amri Kasmuri

  • Following

    5

  • Followers

    24


Fame: 94
No Bio yet.

Joined Oct 2020

Comments

masih hidup happy go lucky.overall still in profit..modal dan profit dah ambil seblom ini.hihihi.
1 week · translate
cuba cek digital coin bang..peluang besar juga.hahaha.
5 months · translate
sy tak marah bang meaw 11..skrg bitcoin mula naik semula..so, sy restructure portfolio saya semula..after habis altseason saya akan masuk semula klse market.
5 months · translate
Saya share sebab saya beli..bab naik ke x, itu diluar kawalan saya.hahahaha

untung rugi tetap saya tanggung.hahaaha..kalau die lambat naik x boleh buat apa2 laaaa..hahaha
5 months · translate
saya ada lagi simpan half vsolar wb..lagi half jual masuk xrp, bch dan eos..tengok gaya altseason dah semakin hampir..so terpaksa buat keputusan drastik ubah trading plan.
5 months · translate
rezeki tu bang rizal dapat masuk 1.5sen..sy dah masuk awal tapi x lah pucuk mana.ni beli sikit2 untuk average..nnti dia naik 2 bid, dah ada untung juga.insyallah.
7 months · translate
biasanya warrant ni... atleast sblom expired, ada sekali die naik..ni harga kat bottom dah..nk cut loss x berbaloi skrg..so, trading plan sy, hold jelah tunggu sampai abis..ada 25 purnama lagi..sy tunggu jelah giliran naik tu tiba..
8 months · translate
sy dah collect awal.sekarang sy averange portfolio jadi 0.021..ada dapat gaji nnt sy topup average lagi..nak jual 0.015 mcm x seronok..jadi saya hold lagi 24 purnama.. naik 2bid saya dah balik modal dan untung..kot2 sblom expired ada game, boleh take profit time tu.
8 months · translate
xpe... xde niat dihati pon beli harini esok terus jutawan..hihi..sy bagi setiap pelaburan saya masa 24 purnama..andai naik cepat itu bonus.
8 months · translate
saya collect 1.5sen lagi..
hahaha....
8 months · translate
Load more