Red Republic TV

  • Following

    0

  • Followers

    0


Fame: 28
No Bio yet.

Joined Nov 2020

Comments

Follow the same path.
1 week · translate
Selagi tak abih SBB gak selagi tu la payoh nok naik.
1 week · translate
I agreed with you..
2 weeks · translate
Danny... I punya firasat sahaja... Most kaunter kalau ada SBB and then aquired by maquire bank ni..

Suffian not all kaunter akan jatuh.. Xkan la syarikat mahu rugi and mahu dia punya investor (maquire bank) rugi..
2 weeks · translate
Nnt dia akan consolidate. Maybe 10 to 1
2 weeks · translate
How much ESOS price?
2 weeks · translate
Dah complete 20%
2 weeks · translate
Sy sangkut di 0.097.. Teknik berharap sungguh ni
2 weeks · translate
So mcm mana...
Bleh naik lagi ke?
2 weeks · translate
PP hari tu pun dorang beli 0.065 0.075.. Takkan company tak nak jaga investor2 yg dah beli PP tu?
2 weeks · translate
Load more