Hisyam

  • Following

    0

  • Followers

    0


Fame: 82
No Bio yet.

Joined Dec 2020

Comments

Untung ke ambil warrant ni?
1 month · translate
Saya pun dpt offer, nk tanya juga pndangan sifu2
1 month · translate
Thanks mpay,
3 months · translate
Gigih btol kaunter scammer ni cari mangsa baru
4 months · translate
Btol tu Double K. Bukan je smpai abg Jamil mampos tp sampai cucu cicit abg Jamil mampos pun, diorg akn still ulang teknik ni
4 months · translate
Camne la kaunter2 scammer ni boleh bertahan lama. SC dan BSKL x control ke?
4 months · translate
Ni antara company scam macam mtouche
4 months · translate
Kalau ep 0.04 jgn risau. Hahaha. Sy beli mase awl2 dulu 0.1, n bodoh jugak x CL. Lps consol, nk tggu kaunter ni naik singgit, mmg ssh la. Better main kaunter lain. Nasib baik, ni je satu2 kaunter yg rugi.
4 months · translate
Sy da rugi 5 figures. Memang haram jadah kaunter ni. Mase consolidate aritu jual smua. Kalau tggu skrg pun, xde byk beza sgt, sebab da consolidate 1:10
4 months · translate
Kaunter ni tengah cari mangsa baru. Be careful. Jangan mudah terpedaya.
4 months · translate
Load more