Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us by disabling your ad blocker.


Ahmad Akmal

  • Following

    0

  • Followers

    0


Fame: 30
Stock Trader cum Unit Trust Consultant

Joined Apr 2017

Comments

yahooo!!!! ini lagi seronok beronok ronok yieeeehaaa!!!!!
9 months · translate
Ini adalah suatu yang menyeronokkan!!
9 months · translate
VSA Stopping Volume
1 year · translate
Lihat saya kat mana safuan? : )
1 year · translate
Kena tipu dengan jerung kihkihkih...
1 year · translate
Tu la asyik2 berita politik dan retis metis2 je. Retis mengandung la, retis beranak la, retis nak menikah la, retis kantoi bercinta la, retis bercerai berai la. Mana tak rugi tiap tahun sampai melingkup teeheehee...
1 year · translate
apa da kata orang bodoh.. maksud dia kata rm0.07 harga hari ni turun banyak la bro
1 year · translate
Saya bukan dealer. Saya belajar stock sendiri dari pelbagai sumber
1 year · translate
Kenanga Investors Berhad tu Fund Management Institution macam Public Mutual. Saya cuma perunding dari agensi yang berlesen dengan Kenanga
1 year · translate
Stop limit order saya tak ingat, rasanya menetapkan tahap stop loss sekiranya harga jatuh ke paras tertentu
1 year · translate
Load more