RW Venture

  • Following

    0

  • Followers

    0


Fame: 11
No Bio yet.

Joined Dec 2021

Comments

no la.. they just want bilis to buy at 0.025...
1 month · translate
kaunter sipu kompang sama ada menjunam atau pn 17.. pandai sipu perangkap followers
4 months · translate
parkson sifu dah goreng masa harga 20 sen ++ sebelum goreng sapnrg.. guna ayat sama jugak tabung haji beli harga tinggi..beli ramai2..harga parkson dah kat lantai..
5 months · translate
sifu ni banyak kaunter ong dia kompang suruh hold masuk gaung.. jadi pn 17 pon ada mcm thheavy
6 months · translate
zam b***....
6 months · translate
sii chiong wei dah scam kita..
6 months · translate
Newbie tertipu... mcm pelik jugak waktu sifu suruh hold,dia tunjuk buy sell dia trade.. newbie yang hold n tambah unit habis rugi.. banyak pulak tu kaunter2 dia kompang semua betul2 junam, jadi pn 17 pon ada
6 months · translate
hari ke 8..
7 months · translate
wah..sii chiong wei a.k.a karim not celebrate cny ka..?
7 months · translate
yala.. kasi tangkap semua directors.. terutama mastermind Sii Chiong Wei
7 months · translate
Load more