Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us by disabling your ad blocker.
Hafizullah Muhammad's comment on MCLEAN. All Comments

Hafizullah Muhammad
1 Like
Scammer kaunter
GM Master
esok jumaat try tgk balik bro,kot2 rebound.hihi
Like · 1 month · translate
Faiq Aiman
jangan invest kt kaunter jerung mcm ni boss, trap nnti kt atas tu. cer try fpgroup, frontkn, slvest dgn widad. dayang pun okay. tapi kena ada target price la
Like · 1 month · translate
Hafizullah Muhammad
Aah setuju faiq, kena tgk kaunter FA plus profit tak sakit jantung, try tgk MI n serbadk baru lepas split share
Like · 1 month · translate
Hafizullah Muhammad
GM baru keluar news, saya kaunter mcm ni try strict monitor
Like · 1 month · translate
GM Master
sapa suh invest bang, kite intraday je. tp tgk dulu la mcm mana dia hari ni. kalau out xyahla masuk.
Like · 1 month · translate
Hafizullah Muhammad
Saya kaunter ni saya scalper je,1 bid sudah CL
Like · 1 month · translate
Hafizullah Muhammad
Mclean QR memang kelaut lah
Like · 1 month · translate
Shuhaifuddin Shukor
npe kelaut earning dia dari -ve naik jadi +ve....perkembangan yg bagus
Like · 1 month · translate
Hafizullah Muhammad
Operator nak main2 tahu news lagi awal, suruh retailer stiuck atas
Like · 1 month · translate
Remy Ray
teruk punya kaunter...
Like · 1 month · translate
GM Master
teka dah hari ni rebound.
Like · 1 month · translate
Faiq Aiman
GM Master takde momentum lg tu nk rebound, takut kejung situ lg. tunggu MACD cross la baru masuk
Like · 1 month · translate
GM Master
scalp je bang, 2 3 bid cabot
Like · 1 month · translate
Faiq Aiman
sapa amek 0.16 tadi sempat la buat duit sikit. pressure sell still strong, dont see any ep for swingplay
Like · 1 month · translate
Zulhanis Khalid
xlepas bro..tp dapat 0.17 hehehe
Like · 1 month · translate
Zulhanis Khalid
tengok esok dpat 2 takuk pun jadi lahh...
Like · 1 month · translate
Hafizullah Muhammad
Better find another share,this share operator kuat huat, honest opinion
Like · 1 month · translate
GM Master
ya, knp duk kat sini lg zulhanis? skrg theme property n plantation
Like · 1 month · translate
Remy Ray
property apa yg baik punya konter?
Like · 1 month · translate
Hafizullah Muhammad
Spsetia kan watch, belum jalan
Like · 1 month · translate