All Comments on VSOLAR-WB Reload

Login to comment.
Shahidah Hj Nordin
Like · Reply
Klu consolidate, anak ada peluang jgk ke nk naik?da 1 thn setengah pegang ni.. Hahaha
Aryan Raiqal
cuba tgok chart lambo wb
Like · 5 months · translate
Shahidah Hj Nordin
Klu ikut chart lambo, harapan tinggal kenangan la.. Hahaha
1 Like · 5 months · translate
syark 7
1 Like · Reply
ada goreng takda goreng? haha
James Lee
sdah smpai ok
Like · 6 months · translate
SBC
Kaunter tipu, x gerak langsung
Like · 6 months · translate
Kaierlyie Man Ali
1 Like · Reply
so dah mati la kaunter telan duit ni kan
steve ethan
sabar sabar
Like · 11 months · translate
steve ethan
Sudah mari maa, jgn ganjiong
Like · 8 months · translate
Yii Yeen Lyy
3 Like · Reply
stock sampah ni sudah tired
Rizal Baing
hahahahahah...ada black history la tu
Like · 1 year · translate
88林刀灰修處
tongkat ali kasi sikit.....
Like · 1 year · translate
Helmi Amri Kasmuri
4 Like · Reply
ok boleh collect ni...
Helmi Amri Kasmuri
cuba cek digital coin bang..peluang besar juga.hahaha.
Like · 1 year · translate
jess goh
Ppl want to sell off all oredi..
Like · 1 year · translate
Helmi Amri Kasmuri
Like · Reply
saya collect 1.5sen lagi..
hahaha....
Rizal Baing
itula pasal..Q 0.01 xdpt nak match hehe..
Like · 1 year · translate
remoih serr
hari ni match la .01
Like · 1 year · translate
Kapten Alam
2 Like · Reply
collect 0.15 ngam
Firdaus Faiza
1 Like · Reply
hoii, jgn jadi miskin weyyy
Kapten Alam
jgn gelabah ok????
Like · 1 year · translate
Aryan Raiqal
Like · Reply
Angin tiada ribut pun tiada, tiba-tiba harga saham melonjak naik 2,000%. Ada tangan-tangan ghaib yang buat untung beribu kali ganda.

Beberapa minggu yang lalu, beberapa pejabat di Persiaran Tropicana diserbu pihak berkuasa bagi mencari kumpulan-kumpulan yang terlibat dalam isu manipulasi penny stocks di Bursa Malaysia.

Kumpulan-kumpulan ini dipercayai mengawal hampir 60 syarikat di Bursa Malaysia, dengan memanipulasi hrga saham..antaranya yg dipegang oleh mereka adlh VSOLAR
Show more
Yii Yeen Lyy
Like · Reply
Beli kat 0.025 nak mcm mana
Skao Freedom
average down. i buy 35.. collect back at 15.. averag at 23
Like · 1 year · translate