All Comments on MQTECH Reload

Login to comment.
boonkeechaw chawboonkee12345678
1 Like · Reply
mqtech siapa beli sudah kena perangkap. sekarang cuma tunggu 10 lots become 1 lot. kalau jual 0.01 cents dia orang banyak untung. 0.015 cents mereka tak mau beli tunggu awak orang tak boleh tahan baru jual jepada mereka 0.01 cents bila 10 jadi 1 tinggal 10 cents . bila listing sure untung banyak. kalau 15 cents mereka sudah bagi 5 cents lebih tinggi. sekarang cuma boleh beli 1 cents sahaja kalau mau menang duit
Show more
Mohd Qadri
mq tech punya penangan sampai you buat account baru profile ka? hahaha
Like · 3 hours · translate
norazrin ismail
hhhh..lawak la U Ni.....bile Turun perangkap bile naik melangit U lah champion lak....hahahaaha......
Like · 39 minutes · translate
Tien Yun Hwang
3 Like · Reply
company listed kalah dari gerai goreng pisang...bodoh.....
Saparuddin Saparuddin
director super bodoh
Like · 3 days · translate
norazrin ismail
director angan2 Nak Jadi macam notion....hahahaahahaa
Like · 3 days · translate
Tien Yun Hwang
2 Like · Reply
不搞科技请改行搞榴莲+goreng pisang。。。。呗。。。。。
Chaw Boon Kee
Like · Reply
sudah submit tapi belum confirm. hari ini volume pun sudah banyak kurang . mau jual 0.015 cents pun tak boleh jual pasal orang tak mau beli. tunggu consolidation dulu baru beli. kalau sekarang dia shoot sampai 0.03 cents nanti listing sudah jadi 0.30 cents
Show more
Chaw Boon Kee
mqtech today force selling 0.01 cents pun jual. sudah kena tangkapbila masa sudah cukup
Like · 1 week · translate
Chaw Boon Kee
multiple proposal not yet confirmed
Like · 4 days · translate
Usop Santorian channel
Like · Reply
ini konter cam bab1 oo tpi dpat cop halal..fu ki makkk
Ong Chee Siong
1 Like · Reply
better cut loss prevent futher loss
Mohd Hazwan
Like · Reply
hare betul CEO...agak2lah nak lock harga 1.5 cen consul..lock tinggi lagi baru jd harga kayangan
Saparuddin Saparuddin
baru hantar proposal kat bursa
Like · 1 week · translate
Saparuddin Saparuddin
kena tunggu announcement akan datang
Like · 1 week · translate
Usop Santorian channel
Like · Reply
kalu conso memg bab1 la.. kna greng lbh rm2 bru x bab1..hara m jdh sghhhh
norazrin ismail
hahahha...esok fly
Like · 2 weeks · translate
Mohd Hazwan
1 Like · Reply
jangan jual teruskan pembelian biar lock harga 0.10. selepas consol harga jadi 1 ringgit. jangan masuk perangkap jerung...nanti mereka akan beli harga paling rendah.
Mohd Hazwan
CEO Kene tukar...ramai puak tu kaki scam pelabur
Like · 2 weeks · translate
Mohd Hazwan
nampak sgt blok harga 1.5 cents. come on lah operator bursa Lepas kan harga lagi tggi...
1 Like · 2 weeks · translate
Mohd Hazwan
Like · Reply
operator control pulak...Siot....